ChatGPT'nin Tüm Yetenekleri Arama Motoruna Geldi: Bing'in Yeni Özelliği, Herkesin Kullanımına Açıldı

18
3
2
0
0
Microsoft'un Bing üzerinde 2 aydır testlerini sürdürdüğü GPT-4 destekli 'Sohbet' özelliği herkes için yayınlandı.

Microsoft, Bing’e GPT-4 dil modeli destekli sohbet botu ve DALL-E 2 görsel oluşturucu yapay zekâyı entegre ederek arama sektöründe yeni bir sayfa açmıştı. Fakat bu sayfaya geçiş, bugüne kadar yalnızca yenilenen Bing’in bekleme listesine kabul edilen kullanıcılar tarafından gerçekleşiyordu.

Bugünse artık durum değişti. Microsoft, Bing’in GPT-4 destekli ‘Sohbet’ özelliğini bekleme listesinden çıkardı. Artık Microsoft veya Bing hesabına giriş yapan her kullanıcı, Bing üzerinden yapay zekâ ile sohbet edebilecek, yapay zekâ desteğiyle internette sörf yapabilecek.

Bing Sohbet, yeni özelliklere de sahip oldu:

bing

Herkesin kullanımına açılan Bing Sohbet, aynı zamanda bazı özelliklere de kavuştu. Yapay zekâ, artık video ve görsel sonuçlarını da gösterebiliyor, konuşma geçmişinizi saklayabiliyor ve eklenti desteği sunuyor.

bing

Eklenti desteğiyle birlikte de aslında Bing Sohbet’in önü çok daha uzak mesafelere açılıyor. Geliştiricilerin geliştirdiği ve geliştireceği araçlarla birçok işlem otomasyona bağlanabilecek. Örneğin Microsoft, kendi geliştirdiği ‘OpenTable’ aracı ile Bing Chat üzerinden restoranlarda rezervasyon yaptırabilecek.

Tabii bu özelliklerden faydalanmak için halen Microsoft’un kendi tarayıcısı Edge’i indirmek zorundayız. İşin ilginç yanı, Edge halen varsayılan olarak Yandex arama motorunu kullanıyor.

Kaynak : https://www.theverge.com/2023/5/4/23710071/microsoft-bing-chat-ai-public-preview-plug-in-support
18
3
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
18
3
2
0
0