Tesla'yı Eritip iPhone Ürettiler, Yanında Elon Musk'ın Büstü de Geliyor: İşte Fiyatı ve Tasarımı

42
9
3
2
2
Rusya merkezli bir aksesuar üreticisi, Tesla Model 3 elektrikli otomobilin metal parçalarını eriterek, iPhone 13 Pro/Pro Max tasarımları ve Elon Musk büstü yaptı. Sınırlı sayıda üretilen büst ve telefonlar, Caviar adlı şirketin internet sitesinde satışa sunuldu.

Dev otomobil üreticisi Tesla’nın CEO’su; mühendis, tasarımcı ve girişimci Elon Musk’ın ne kadar popüler olduğundan bahsetmemize gerek yoktur. Ortaklıkları, girişimleri, başarıları ya da açıklamalarıyla sık sık adını duyduğumuz Elon Musk, bu kez oldukça sıra dışı bir sebeple gündeme geldi. Caviar adlı Rusya merkezli bir aksesuar üreticisi firma, Elon Musk’ın büstünü ve Elon Musk'ı çağrıştıran iPhone tasarımları yaptı.

Elon Musk’ın büstünün ve iPhone tasarımlarının yapılmasından daha dikkat çekici olan şey ise bu ürünlerin yapımında kullanılan malzeme oldu. Lüks akıllı telefon aksesuarı üreticisi Caviar, binlerce dolarlık Tesla Model 3 elektrikli otomobilin metal bölümlerini eriterek, sınırlı sayıda Elon Musk büstü ve iPhone 13 Pro/Pro Max tasarımları yaptı.

Tesla Model 3, Elon Musk'ın büstüne dönüştü

elon musk

Caviar adlı aksesuar üreticisi, Rusya’da başlangıç fiyatı yaklaşık 58 bin dolar olan Tesla Model 3’ü, Tesla’nın CEO’su Elon Musk’ın büstüne dönüştürdü. Şirketin pazarlama müdürü Dmitrey Stoliarov, “Büstün ana malzemesini, mavi bir Tesla Model 3’ün metalinden elde ettik” dedi.

Bir Tesla Model 3’ü eriterek 27 adet Elon Musk büstü üreten firma, ürettiği büstleri kendi sitesinde 3 bin 220 dolardan satışa çıkardı. Şirketin kurucusu Sergey Kitov, “Bu büstler Elon Musk’ın ruhunu somutlaştırıyor. Bu yüzden satın alanlara, bu olağanüstü bireyin başarısını ve yaratıcılığını getirecek” dedi.

Şirket iPhone tasarımları da yaptı

iPhone

Caviar ayrıca, Tesla Model 3’ün eritilerek elde ettiği alüminyum parçalarla iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max tasarımları yaptı. Siyah titanyum PVD kaplama ile üretilen Tesla Electro iPhone 13 Pro/Pro Max modellerinin tasarımlarında Elon Musk portresi, Tesla logosu yer alıyor. Tesla Electro iPhonelar da Elon Musk’ın büstü gibi sınırlı sayıda üretildi, yalnızca 99 adet bulunuyor ve şirketin internet sitesinde 6 bin 700 dolara alıcısını bekliyor.

Kaynak : https://tr.sputniknews.com/20211126/caviar-tesla-marka-arabayi-eritip-elon-musk-bustu-yapti-1051186915.html
42
9
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
42
9
3
2
2