26
7
4
1
0

Webtekno olarak sizlere bazı dönemlerde ortaklarımızla uygun fiyatlı bilgisayar sistemleri sunmaya çalışıyoruz. Bugün sizlere İtopya.com ile ortak hazırladığımız Premium oyuncu sistemi olan Teknoplus’ı tanıtacağız. Yeni sistemler çıktığı için daha çok orta seviye bir sistem olarak kabul edebileceğimiz Teknoplus, buna rağmen günümüz bilgisayar oyunlarının hemen hemen tamamının sorunsuzca üstesinden gelebilir. Teknoplus oyuncu sistemini satın almak istiyorsanız, buraya tıklayarak ilgili sayfaya ulaşabilirsiniz.

Teknoplus donanım özellikleri

Yayınladığımız videoda Teknoplus sistemini çok daha iyi bir şekilde tanıyabilirsiniz, ancak sizler için burada sistem konusunda bazı kısa bilgiler verelim. Öncelikle Intel Core I5 9600K 3.7 GHz işlemciyle gelen Teknoplus, 2 adet 8GB 3000 MHz’in GAMMIX D30 RAM bulunduruyor. Bununla birlikte sistem toplarken oyuncuların en çok dikkat ettiği donanım birimi olan ekran kartı kısmında MSI’ın GeForce RTX 2060 Vectus XS OC ekran kartı yer alıyor. RTX teknolojisini bünyesinde barındıran bu kart, sağladığı yüksek performans ve uygun fiyatlı yapısıyla dikkat çekiyor. 

Bunun dışında oyun bilgisayarlarında artık daha sık görmeye başladığımız SSD depolama birimi için bu bilgisayarda Seagate’in 480 GB’lık Barracuda Q1 SATA 3.0 SSD’si tercih edilmiş. 

Oyuncuların ilgisini çekecek tasarım

Bir oyun bilgisayarı topluyorsak, genelde RGB aydınlatmasının olmasını isteriz. Teknoplus da gerek kasası gerekse de kasanın içine yerleştirilen bazı bileşenleriyle RGB renklendirmeyi son derece güzel bir şekilde sağlıyor. Eğer sizler de Webtekno ve İtopya ortaklığında toplanan oyuncu sistemi Teknoplus’ı daha yakından tanımak istiyorsanız, sizleri video ile baş başa bırakıyorum. Ayrıca eğer premium oyuncu kasası Teknoplus’ın satın alma bağlantısına gitmek istiyorsanız, 7.899 TL’den satılan bu sisteme buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

26
7
4
1
0
Emoji İle Tepki Ver
26
7
4
1
0