Süper Spor Otomobil Markası Bugatti, Logosunu Değiştirdi (Değiştirdik Diyorlar, Biz de Anlamadık)

16
5
3
2
1
Bugatti, yeniden markalaşma yoluna gittiğini açıkladı. Şirket, logosundan tutun da internet sitesinde kullandığı yazı fontuna kadar her şeyi yenilemiş durumda. Logo için 'yeni' ifadesi ne kadar anlamlı bilmiyoruz ancak Bugatti "değiştirdik" diyor.

Fransız süper otomobil üreticisi Bugatti, yeniden markalaşma yoluna gittiğini açıkladı. Bu bağlamda, internet sitesi ve basılı yayınlarındaki yazı fontlarından logosuna kadar hemen her alanda değişikliğe giden Bugatti, "Benzersizi yarat" mottosuyla hareket edileceğini belirtti. 

Bugatti'ye göre dünya değişiyor ve Bugatti de bu değişimi takip ediyor. Bugüne kadarki çalışmalarıyla bir süper otomobil üreticisi olmaktan çok daha fazlası haline geldiklerinden bahseden yetkililer, bundan sonra da aynı kararlılıkta olacaklarını ifade ediyorlar. Gelecekte otomobil endüstrisi dışında da yer alacaklarını söyleyen Bugatti'ye göre yeniden markalaşma çalışmaları, şirketin evriminin önemli bir parçası.

Bugatti'nin yeni yazı fontu işte böyle görünecek

Bugatti

Yukarıdaki fotoğrafta, Bugatti'nin yeni kurumsal yazı fontunu görüyorsunuz. Bu font, şirketin araçlarını satan tüm yetkili bayilerde kullanılmaya başlayacak.

Bugatti'nin yeni ve eski logosu şu şekilde:

Yukarıdaki fotoğrafta ise Bugatti'nin internet sitesinde, sosyal medya hesaplarında, bayilerinde, araçlarında ve basılı yayınlarında kullanacağı yeni logoyu görüyorsunuz. Şirketin kurucusu Ettore Bugatti'nin baş harflerini temsil eden logo, bir öncekiyle genel olarak aynı tasarıma sahip. Evet, yeni logo ile eski logo arasında bir tasarım değişikliğinden ziyade 'düzeltme' olduğunu söylemek daha doğru olacak.

Bugatti'nin internet sitesinde ve basılı yayınlarında kullanacağı yeni yazı fontu:

Bugatti font

Bugatti'nin yeniden markalaşma girişimini nasıl buldunuz? Fikirlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

16
5
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
16
5
3
2
1