Sony, Bazı PlayStation Plus Abonelerine 60 TL'lik PS Store Kredisi Hediye Ediyor

48
8
6
1
0
Sony, PlayStation Plus'ın 10. yılı şerefine bazı kullanıcılarının hesabına 60 TL'lik PlayStation Store kredisini ücretsiz olarak ekliyor. Bu kampanyadan kimlerin yararlandığı ya da hediye alacak kullanıcıların neye göre seçildiği ise bilinmiyor.

Kullanıcıların PlayStation sistemlerinden en iyi şekilde yararlanmasını sağlayan bir abonelik hizmeti olan PlayStation Plus, ilk kez bundan 10 yıl önce piyasaya sürülmüştü. Bu ay 10. yılını kutlayan abonelik sistemi, oyuncuların her ay ücretsiz oyunlar ve PlayStation Store üzerinde özel indirimler elde etmesini sağlıyor.

PlayStation Plus'ın 10. yıl dönümü kutlamaları kapsamında geçtiğimiz günlerde oyunculara ücretsiz bir PS4 teması veren Sony, şimdi de bazı kullanıcılara 60 TL hediye kredi göndermeye başladı. Binlerce PlayStation kullanıcısı, bildirimlerde ücretsiz bakiye aldığını bildirse de bu hediyeden kimlerin yararlandığı bilinmiyor.

Hediye kredi alamayan kullanıcılar öfkeli:

Aktarılan bilgilere göre kullanıcıların $10 / £10 / €10 ya da 60 TL'lik hediye krediyi kullanabilmek için herhangi bir kod veya bir şey eklemeleri gerekmiyor. Bu noktada rastgele seçilen kullanıcıların cüzdanına hediye bakiye doğrudan ekleniyor. Hediyeyi kazanan oyuncular ise şöyle bir bildirimle karşılaşıyor: "PlayStation Plus'ın 10. yılını kutlamak için hesabınıza 60,00 TL PlayStation Store kredisi ekledik. PlayStation Plus'ı seçtiğiniz için teşekkür ederiz."

Sony'nin 10. yıl dönümü şerefine abonelerine 60 TL'lik PlayStation Store kredisi dağıtması pek çok oyuncunun beğenisini kazansa da durumdan hoşnut olmayanlar da yok değil. Bu noktada hediye bakiye almayan pek çok kişi Sony'ye öfkelense de şirket, konuyla alakalı herhangi bir açıklama yapmadı.

Sony'nin hediye bakiye göndereceği kişileri neye göre seçtiğini bilmiyoruz ancak siz yine de PlayStation Network hesabınızı ve bu hesaba bağlı olan mail adresinizi kontrol etmeyi unutmayın zira şirket, önümüzdeki günlerde de 60 TL'lik PlayStation Store kredisi dağıtmaya devam edebilir.

Kaynak : https://www.forbes.com/sites/davidthier/2020/07/25/sony-is-giving-some-playstation-plus-users-10-for-free/#6e7f41f13379
48
8
6
1
0
Emoji İle Tepki Ver
48
8
6
1
0