PlayStation 5'in Gecikebileceğini Gösteren CoD: Black Ops Cold War Tanıtım Videosu

12
6
3
0
0
PlayStation'ın resmi YouTube kanalından, Call of Duty: Black Ops Cold War için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. Yayınlanan bu videoda yer alan çıkış tarihi, yaklaşmakta olan konsolun farklı bölgelerde farklı tarihlerde piyasaya sürülebileceğini gösterdi. Şu an için konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.

Japonya merkezli teknoloji devi Sony'nin yeni oyun konsolu PlayStation 5 için geri sayım sürerken, her gün kafamızı biraz daha karıştıran gelişmeler yaşanıyor. Örneğin dün paylaştığımız bir haberimizde PlayStation 5'in lansman tarihinin açığa çıktığından bahsetmiştik. Ancak bugün ortaya çıkan yeni bilgiler, konsolun gecikme ihtimalinin de olduğunu gözler önüne seriyor.

Video oyun sektörünün önemli isimlerinden Activision, geçtiğimiz günlerde yeni oyunu Call of Duty: Black Ops Cold Warduyurdu. Dün geceyse PlayStation'ın YouTube hesabından bu oyunla ilgili yeni bir tanıtım videosu paylaşıldı. Dikkatli bir PlayStation hayranı, fragmanda bir detay yakaladı. Hayranın yakaladığı detay, PlayStation 5'in farklı ülkelerde farklı dönemlerde piyasaya sürüleceğini gösteriyordu. Yani PlayStation 5, belirli bölgelerde gecikebilir.

PlayStation 5

Call of Duty: Black Ops Cold War'ın tanıtım videosunda şu anda kaldırılmamış olan detaya göre, bu oyuna PlayStation 5, PC ve Xbox One için 13 Kasım'da erişeceğiz. İş PlayStation 5'e geldiğindeyse iki farklı tarihin verildiği görülüyor. Bunlardan bir tanesi "tatil dönemi" olarak nitelendiriliyor ve ABD ve Kanada'daki oyunseverlerin oyuna bu tarihlerde ulaşacaklarını ortaya koyuyor. Fragmanda yer alan ikinci tarih bilgisi ise "dünyanın geri kalanı" için 2020 sonu olarak karşımıza çıkıyor.

İşte Call of Duty: Black Ops Cold War'ın tanıtım videosunda yer alan çıkış tarihi detayı

Call of Duty: Black Ops Cold War

Dün gece yayınlanan tanıtım videosunun son bölümünde yer alan çıkış tarihlerine göre tatil dönemi olarak vurgulanan dilim, Hristiyan alemi için önemli olan Noel Bayramı'na kadar olan zamanı ifade ediyor. "2020 sonu" olarak tabir edilen zaman dilimiyse tahmin edilebileceği üzere aralık ayının sonlarını gösteriyor. Yani görünüşe göre Sony, PlayStation 5'i iki farklı zaman diliminde piyasaya sürecek.

Call of Duty: Black Ops Cold War'ın son tanıtım videosunda karşımıza çıkan detay, PlayStation 5'in ABD ve Kanada'da daha erken bir tarihte piyasaya sürülebileceğini gösteriyor. Hatta görünüşe göre Japonya'daki oyunseverler bile PlayStation 5'le daha geç tanışacaklar. Ancak bunun tanıtım videosu hazırlanırken yapılmış bir hata olabilme ihtimali de bulunuyor.

PlayStation 5

Bir oyun yayıncısı, oyunlarını genellikle dünyanın her yerinde aynı anda piyasaya sürer. Bugüne kadar bir oyunun farklı ülkelerde farklı zamanlarda piyasaya sürüldüğünün örnekleri yok denecek kadar azdır. İşte bu yüzden Call of Duty: Black Ops Cold War'daki farklı çıkış tarihleri, PlayStation 5'in gecikebileceğini düşündürüyor. Ortalık bu kadar ısınmış durumdayken Sony'nin yeni bir açıklama yaparak oyuncuları sakinleştirmesi an meselesi olabilir.

Call of Duty: Black Ops Cold War'ın dün gece yayınlanan tanıtım videosu

Kaynak : https://wccftech.com/playstation-5-seemingly-delayed-rest-of-the-world/
12
6
3
0
0
Emoji İle Tepki Ver
12
6
3
0
0