Türkiye'den de Bölümler İçerecek Call of Duty: Black Ops Cold War Resmen Duyuruldu

71
42
8
8
6
Activision, YouTube kanalı üzerinden yayınlanan bir videoyla yeni Call of Duty oyunu 'Black Ops Cold War'ı resmen duyurdu. Orijinal Black Ops'un devamı niteliğinde olan oyun, aralarında Türkiye'nin de olacağı farklı lokasyonlarda geçecek. Call of Duty: Black Ops Cold War, 13 Kasım'da piyasaya sürülecek.

Video oyun sektörünün önemli isimlerinden bir tanesi olan Activision, Call of Duty: Modern Warfare'ı piyasaya sürdükten sonra her yıl yeni bir Call of Duty oyununun çıkacağını duyurmuştu. Verdiği sözde duran şirket, geçtiğimiz hafta paylaştığı bir tanıtım videosuyla yeni Call of Duty oyunu Black Ops Cold War'ı doğruladı. O videodaki açıklamalarda oyunun dün gece duyurulacağı söylenmişti. Sonunda beklenen oldu ve Activision, yeni Call of Duty oyununu resmen duyurdu.

Activision tarafından yapılan açıklamalara göre Call of Duty: Black Ops Cold War, tüm oyun platformlarında oynanabilecek. Yani PlayStation 4, Xbox One, PC ve hatta yaklaşmakta olan PlayStation 5 ile Xbox Series X oyuncuları da yeni Call of Duty oyununu deneyimleme imkanı bulacak. Peki oyun neler sunuyor? Call of Duty: Black Ops Cold War ne zaman çıkacak? Fiyatı ne olacak?

Call of Duty: Black Ops Cold War

CoD: Black Ops Cold War, 1980'li yılları anlatan orijinal 'Black Ops'un devamı

Activision tarafından yapılan açıklamalara yaklaşmakta olan Call of Duty: Black Ops Cold War, eski bir Call of Duty oyunu olan Black Ops'un devamı niteliğinde. Dünyanın dört bir yanındaki yaşanmış siyasi ve askeri olaylara odaklanacak olan oyun, bu bağlamda oyunculara etkileyici bir deneyim sunacak. Çünkü oyun, sadece belirli bir ülkenin belirli bir bölgesinde geçmeyecek.

Call of Duty: Black Ops Cold War

Oyunda Türkiye'yle ilgili de bölümler bulunacak

Activision'ın açıklamalarına göre oyuncular, Call of Duty: Black Ops Cold War'a eriştikten sonra o dönemlerin "Doğu Berlin"ini, Sovyet Rusya'nın KGB karargahlarını, Vietnam'ı ve Türkiye'yi ziyaret edecekler. Ancak Activision tarafından paylaşılan tanıtım videosu, oyunun Türkiye'deki detaylarıyla ilgili bir şey sunmuyor.

Call of Duty: Black Ops Cold War

CoD: Black Ops Cold War'daki ikonik karakterler, yeni oyunda da bizlerle birlikte olacak

Bundan 10 yıl önce piyasaya sürülen ilk Call of Duty: Black Ops oyunu, oyuncuları fazlasıyla etkileyen karakterler kazanmıştı. Ayrıca serinin devamı olan oyunlarda da daha farklı karakterlerle karşılaşmıştık. Activision, oyuncuların hafızalarına kazınan Alex Mason, Frank Woods ve Jason Hudson gibi isimleri yeni oyuna eklemeye karar vermiş. Ayrıca bu oyunda o yıllarda tarihin akışını belirleyen önemli tarihsel isimler de karşımıza sık sık çıkacak.

Call of Duty: Black Ops Cold War

Call of Duty: Black Ops Cold War, çapraz platform desteğinin yanı sıra çevrimiçi bir mod da içerecek

Activision, Call of Duty: Modern Warfare'ı piyasaya sürdükten kısa bir süre sonra, bu oyunun bir ek paketi olarak da düşünebileceğiniz Call of Duty: Warzone isimli ücretsiz bir battle royale oyunu daha yayınlamıştı. Görünüşe göre Call of Duty: Black Ops Cold War piyasaya sürüldükten sonra da böyle bir durum gerçekleşecek. Activision, yeni oyununun çevrimiçi modunun "Zombies" olarak isimlendirileceğini söylüyor.

Oyuncular, fenomen hale gelen Call of Duty serisinin yeni oyununda çapraz platform desteğine sahip olacak. Yani farklı platformlardaki oyuncular, bu oyunda birbirlerini bulabilecekler. Ayrıca geliştirici ekibe göre bir oyunsever, ilerlemesini platformlar arası geçiş yaparken kaybetmeyecek. Yani oyuna daima kaldığınız yerden devam edebileceksiniz.

CoD: Black Ops Cold War

Call of Duty: Black Ops Cold War, 13 Kasım'da yayınlanacak

Activision, Call of Duty: Black Ops Cold War için oluşturduğu resmi duyuru videosunda, onun çıkış tarihini 13 Kasım olarak açıklıyor. PC, Xbox One ve PlayStation 4 sahipleri, bu oyuna 13 Kasım itibarıyla erişim sağlayabilecekler. Şirket, PlayStation 5 ve Xbox Series X için net bir tarih açıklamadı ancak. Ancak yapılan açıklamalara göre oyun, yeni konsollarla birlikte yeni sürümüyle karşımıza çıkacak.

Call of Duty: Black Ops Cold War'ın fiyatı ne kadar olacak?

Activision, oyunun resmi duyurusunu yaptıktan hemen sonra da Call of Duty: Black Ops Cold War'ı ön siparişe açtı. Oyunculara çok da önemli olmayan bazı avantajlar sunacak. Şirket tarafından yapılan açıklamalara göre bu oyuna sahip olmak isteyen ülkemizdeki PlayStation 4 ve Xbox One sahipleri, standart sürüm için 499 TL ödeme yapacaklar. PC kullanıcılarıysa oyuna şu an için Blizzard Shop üzerinden 59,99 euro (520 TL) karşılığında ulaşabiliyorlar.

Call of Duty: Black Ops Cold War tanıtım videosu

Call of Duty: Black Ops Cold War fragmanındaki "Trabzon Belediye Havalimanı" detayı

Call of Duty: Black Ops Cold War fragman

Kaynak : https://hypebeast.com/2020/8/call-of-duty-black-ops-cold-war-sequel-black-ops-1
71
42
8
8
6
Emoji İle Tepki Ver
71
42
8
8
6