Crysis Remastered'ın Çıkış Tarihi Yeni Bir Video ile Duyuruldu

68
7
4
3
2
Geliştirici firma Crytek, ilk kez 2007 yılında piyasaya sürülen Crysis'in merakla beklenen remastered versiyonunun çıkış tarihini yeni bir video ile duyurdu. Oyun, 18 Eylül 2020 tarihinden itibaren Epic Store, Xbox One ve PlayStation 4 için erişilebilir olacak.

2007 yılında piyasaya sürülen ve o zamandan beri pek çok oyuncunun beğenisini kazanan Crysis serisi, uzun bir zamandır sessizliğe gömülmüştü. Bu sessizlik ise geçtiğimiz aylarda Crysis'in resmi Twitter hesabından yapılan bir paylaşım ile bozulmuş, Crysis Remastered oyunu için ilk sinyaller verilmişti.

Şimdiyse geliştirici firma Crytek, Crysis Remastered'ın çıkış tarihini yeni bir video ile birlikte duyurdu. Yaklaşık bir dakika uzunluğundaki videoda, yenilenen Crysis Remastered'da oyuncuları ne gibi görsel iyileştirmelerin beklediğine odaklanılıyor. Bunlar arasında 8K'ya kadar yüksek çözünürlükte dokular, HDR, ışın izleme, anti-aliasing ve yeni ışıklandırma seçenekleri gibi grafiksel geliştirmeler yer alıyor.

Crysis Remastered, 18 Eylül'de PC ve konsol platformlarına geliyor:

Oyunculara bambaşka bir Crysis deneyimi sunmayı vadeden remastered sürümü, 18 Eylül 2020'de PC, Xbox One ve PlayStation 4 konsolları için çıkış yapacak. PC sürümü Epic Store'da yer alacak oyunun satış fiyatı ise 30 dolar.

Crysis nasıl bir oyun?

Crysis

Geliştiriciliğini Crytek'in üstlendiği bilimkurgu birinci şahıs nişancı oyunu Crysis, ilk olarak 2007 yılında piyasaya sürülmüştü. İlk yılında 2 milyona yakın kopya satan oyun, başarılı satış rakamlarıyla o dönemler Hollywood'un radarına bile girmişti. Bu başarının ardından ise seri, birçok farklı devam oyunuyla sevenlerin karşısına çıkmıştı.

Oyunun konusuna gelecek olursak Kuzey Kore sahili yakınlarında bulunan adada antik bir uzay mekiğinin keşfedilmesiyle başlayan ilk oyunda kahramanımız Jake Dunn ve bir grup ABD askeri, inceleme yapmak için adaya gönderilir. Olayların 2020 yılı içerisinde, yani gelecekte işlendiği Crysis'te oyuncuların, bir yandan Kuzey Kore ordusuyla savaşırken bir yandan da uzaylı düşmanlarla dört farklı haritada mücadele etmesi gerekiyor.

Kaynak : https://www.pushsquare.com/news/2020/08/crysis_remastered_officially_dated_for_18th_september_on_ps4
68
7
4
3
2
Emoji İle Tepki Ver
68
7
4
3
2