Bir YouTuber, Destiny 2'nin Tower'ını Minecraft'ta Yeniden Oluşturdu

26
5
3
2
1
Bir YouTuber, Destiny 2'nin Tower'ını Minecraft'ta Yeniden Oluşturdu
Daha önce farklı evrenlerden birçok yapının Minecraft içerisinde yeniden oluşturulduğunu görmüştük. İşte bu yapılar arasına Destiny 2'nin sosyal alanı olan Tower da eklendi.

Dünyanın en çok oynanan oyunlarından bir tanesi olan Minecraft, özellikle oyuncularına sunduğu özgürlük ve keşif özellikleriyle ön plana çıkıyor. Oyunun sunduğu bu özellikler, oyun içerisinde birçok hayran projesinin kendisine Minecraft evreninde de hayat bulmasını sağladı.

Daha öncesinde Minecraft içerisinde hayranlar tarafından Yüzüklerin Efendisi'ndeki Barad Dur oyunun pikselli dünyasına taşınmıştı. Bunun haricinde Harry Potter'dan bildiğimiz Hogwarts da Minecraft evreninde yeniden boy göstermişti. İşte bunların arasına bir yenisi daha eklendi.

Destiniy 2'nin Tower'ı Minecraft'ta yeniden hayat buldu

Bir YouTuber olan EetzJosh, Destiny 2'deki sosyal bir alan olan Tower'ı oldukça detaylı bir şekilde Minecraft'ta yeniden oluşturdu. EetzJosh, ayrıca bu projede Mealyac ve Limonada'nın da kendisine yardımcı olduğunu ifade etti.

YouTuber, bu projenin 3 ay aylık bir süreçte toplamda 168 saatte tamamlandığını ve 226 bin 89 blok kullanıldığını söyledi. Destiny 2'nin Tower'ını yeniden oluşturmak için BSL Shaders ve Optifine modlarını kullandığını da dile getirdi. EetzJosh, eğer ki insanlar ilgilenirse bunu bir dosya olarak paylaşabileceğini ve oyuncuların kulede gezebileceklerini ifade etti.

Ayrıca yapılan gölgelendirmeler, test aşamasında olan RTX desteği olmamasına rağmen oldukça etkileyici ışıklandırma efektleri sağlamış. Peki, siz EetzJosh tarafından yeni oluşturulan Tower'ı nasıl buldunuz? Minecraft'ta hayranlar tarafından yapılan en sevdiğiniz proje ya da projeler hangileriydi? Fikirlerinizi ve Minecraft'ta en sevdiğiniz yeniden oluşturulan projeleri yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.gamespot.com/articles/destiny-2s-tower-recreated-in-minecraft-and-holy-c/1100-6480820/?ftag=CAD-01-10abi2f
26
5
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
26
5
3
2
1