YouTuber MrBeast, 10 Bin Hayranıyla Minecraft Sunucularına Baskın Yaptı

47
3
2
2
1
Hayranlarıyla organize olan YouTuber MrBeast, binlerce hayranıyla Minecraft sunucularına baskınlar gerçekleştirdi. MrBeast, söz konusu baskınlar ile sunucuların kapasitesini test etti.

40,5 milyon aboneye sahip kanalı ile YouTube’un en dikkat çeken içerik üreticilerinden biri olan MrBeast, aynı zamanda oyun odaklı videolar yayınladığı ve 5,39 milyon aboneye sahip MrBeast Gaming adlı bir kanala da sahip.

Geçtiğimiz günlerde MrBeast Gaming kanalında yeni bir video yayınlayan MrBeast, ilginç bir deneme gerçekleştirdi. 10 bin hayranıyla birlikte Minecraft sunucularına baskın gerçekleştiren MrBeast, sunucuların aynı anda kaç oyuncuya dayanabildiğini test etti.

mr beast

Videonun başlığında ‘baskın’ kelimesi öne çıkıyor olsa da MrBeast’in gerçek bir baskın gerçekleştirdiğini söylemek zor. Zira bizzat kendisi videonun başında sunucu sahiplerini söz konusu deneme ile ilgili bilgilendirdiğini ve izin aldığını ifade ediyor.

MrBeast, videoda küçük, orta ve büyük sunucuların baskınlara ne kadar dayanabildiğini test ediyor ve 1000 hayranlı bir bakın dahi sunucuların çökmesine yeterli oluyor. Ardından sırasıyla Spire Network ve Void Realms adlı iki resmi sunucuya baskın(!) gerçekleştiren MrBeast, bu sunucuları da yalnızca 500 ve 100 hayran ile çökertmeyi başarıyor.

mr beast

Video, Minecraft sunucularının dayanıklılığını göstermek dışında MrBeast’in ne kadar oyunsever bir topluluğa sahip olduğunu da gözler önüne seriyor. Zira MrBeast, baskınların ardından sunuculara yeniden dönüp yaratılan sanal dünyaya baktığında hayranlarının devasa yapılar oluşturduğunu gördü.

MrBeast’in Minecraft sunucularına baskın gerçekleştirdiği video

Kaynak : https://gamerant.com/youtube-mr-beast-minecraft-server-raid/
47
3
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
47
3
2
2
1