Disney Pixar, Yeni Animasyon Filmi Luca’yı Duyurdu

26
4
2
1
1
Animasyon denildiğinde akla gelen ilk firmalardan biri olan Disney Pixar, yeni bir animasyon film hazırlıyor. Filmde İtalyan Riviera’sında yaşayan Luca adlı küçük bir çocuğun hikayesi anlatılacak.

Son yıllarda çocuklara olduğu kadar yetişkinlere de hitap eden animasyon yapımlarıyla dikkat çeken ve kendi alanında en önde gelen isimlerden biri olan Disney Pixar, en yeni animasyon film projesini duyurdu.

Resmi Twitter hesabından paylaşılan bir gönderi ile açıklanan yeni filmin adı Luca olacak. İtalyan Rivierasında yaşayan bu küçük çocuk unutulmaz bir yaz yaşarken biz de ona eşlik edeceğiz. Yapım gelecek yıl vizyondaki yerini alacak.

İtalya’da bir yaz tatili

luca

Disney & Pixar’ın tamamen yeni filmi “Luca”, İtalya’da bir yaz macerasını anlatacak. Enrico Casarosa tarafından yönetilen & Andrea Warren’in yapımcısı olduğu film, Luca adlı baş karakterimizin yaşadığı unutulmaz maceraya tanık olma fırsatı verecek.

Filmin yönetmenliğini yapan Enrico Casarosa, daha önce de 2011 yılında bir Pixar kısa filmi olan La Luna’yı çekmişti. o yapımda babası ve büyükbabası ile birlikte Ay’dan yıldızlar toplayan bir çocuğun hikayesi anlatılıyordu.

Yeni yapımda ise yeni en iyi arkadaşını bulan Luca’nın yaz aylarındaki macerası anlatılacak. Luca her ne kadar küçük bir çocuk gibi görünse de aslında karanlık bir sır saklayacak: O aslında deniz yüzeyinin altındaki dünyadan gelen bir deniz canavarı.

Dostluğu kutlayan bir film

luca

Casarosa yaptığı açıklamada “Benim için derinden şekilde kişisel bir hikaye, sadece İtalyan Rivierasında geçtiği için değil, filmin merkezi arkadaşlığın kutlanması olduğu için. Çocukluk arkadaşları genelde kim olmak istediğimize dair yolumuzu belirler ve bu bağlar Luca’daki hikayemizin kalbinde yer alıyor.” ifadelerini kullandı.

Luca filmi 18 Haziran 2021’de vizyona girecek. Ondan önce Disney’in Pixar çatısı altında yayınlayacağı iki yapım daha var. Soul 20 Kasım 2020’de, Raya and the Last Dragon da 12 Mart 2021’de beyaz perdedeki yerlerlni almış olacak.

Kaynak : https://www.ign.com/articles/luca-disney-pixar-animated-film-announced
26
4
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
26
4
2
1
1