Valve; PC, Android ve iOS Üzerinden Oynanabilen Dota Underlords'u Duyurdu

27
3
2
1
0
Geliştiriciliğini Valve'ın üstlendiği sevilen oyunlardan Dota serisine yeni bir strateji oyunu geliyor. Dota Underlords olarak adlandırılan bu oyun,  The International 2019 Battle Pass sahipleri tarafından deneyimlenmeye başladı.

Steam oyun platformunun sahibi olan Valve; bilgisayarlar, Android ve iOS işletim sistemelerini kullanan cihazlar için yeni bir oyun geliştirdiğini duyurdu. Dota Underlords olarak adlandırılan bu strateji oyununun ön izleme sürümü, Dota 2'nin 'The International 2019 Battle Pass'ine sahip olan oyuncular tarafından deneyimlenebiliyor. 

Dota Underlords her şeyden önce bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Aslına bakarsak Dota Underlords, üçüncü taraf bir mod olan Dota Auto Chess'e fazlasıyla benzerlik gösteriyor. Dota karakterleriyle oynanıyor ve 8 farklı oyuncu karşılaşıyor. Kendi hedef ve stratejilerinizi belirleyerek rakiplerinizi geride bırakmaya çalışıyorsunuz. Oyunda kendi Dota karakterlerinizi seçecek, bunları birleştirebilecek ve yükseltmeler yapabileceksiniz.

The International 2019 Battle Pass sahiplerinin bir hafta boyunca test edebilecekleri Dota Underlords, sonrasında Beta testlerine başlayacak ve tüm oyunseverlerin kullanımına açılacak. Dota Underlords'un beta sürecinin tamamlanmasıyla birlikte, iOS ve Android akıllı telefon ve tabletler için uygun sürümlerinin yanı sıra macOS, Windows ve Linux platformları için de indirilebilir olacak. İlerleyen dönemlerde de oyuna çapraz platform desteği getirilecek.

Eğer Dota'nın bu yeni oyununa sahip olmak isterseniz ilk olarak Steam'de bulunan Dota 2'nin mağaza sayfasına gitmeniz gerekiyor. Burada bulunan bağlantıyı kullanarak ulaşabileceğiniz ilgili sayfada, The International 2019 Battle Pass olarak belirtilen, 3 farklı ek paketten birisine sahip olmanız gerekiyor. 59.95 TL'den başlayan fiyatlarla sahip olabileceğiniz bu paketlerden bir tanesini satın almanız halinde Dota Underlords'a sahip olabiliyorsunuz. Önümüzdeki dönemlerde ücretsiz olarak sunulacak olan bu oyun için herhangi bir ücret ödemek istemezseniz de bir süre daha beklemeniz gerekiyor.

Kaynak : https://gadgets.ndtv.com/games/news/valve-dota-underlords-strategy-game-steam-pc-android-ios-2053062
27
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
27
3
2
1
0