Elon Musk Yine Kafaları Karıştırdı: Tesla Otomobiller Dogecoin Madenciliği Yapabilir

25
4
1
1
1
Tesla 3 sahibi bir Twitter kullanıcısının yaptığı paylaşıma cevap veren Elon Musk, insanların kafasını karıştırmayı bir kez daha başarmış oldu. Musk açıklamasında Tesla otomobillerin kripto para madenciliğine başlayabileceğini ima etti.

2020-2021 yılları arasında kripto para boğa sezonunun en çok konuşulan isimlerinden bir tanesi olan Elon Musk, boğa sezonu sona ermiş olmasına rağmen sektörle ilgili açıklamalarını sürdürüyor. Bu bağlamda yeni bir açıklama daha yapan Musk, Tesla otomobillerin kripto para üretebileceğini ima etti. Ancak bu açıklama bir şaka mı değil mi şu an için net değil.

Tesla Model 3 sahibi bir Twitter kullanıcısı, Tesla aracının çevreyi izleme sisteminin köpekleri gerçekten de tespit edebildiğini söylediği bir fotoğraf paylaştı. Bu paylaşıma Elon Musk'ı da etiketleyen kullanıcı, pek de beklemediği bir yanıt ile karşılaştı. Zira Elon Musk, Dave Mac isimli kullanıcının paylaşımına kafa karıştıran bir yanıt verdi.

Tesla otomobiller, madencilik işine mi girişecek?

Tesla

Elon Musk tarafından yapılan açıklamalarda, Shiba Inu cinsi köpek görüldüğünde arabanın bir Dogecoin yapabileceği ifade edildi. Bu açıklama, kimilerine göre Elon Musk'ın her zamanki Dogecoin destekçiliğinin bir örneğiydi. Kimileri ise bunun yalnızca görsel odaklı bir değişiklik olabileceğini belirtti. Yani Tesla araçlar, yolda yürüyen bir Shiba Inu gördüğünde, araç ekranına bu köpeği Dogecoin simgesiyle gösterecek. Kimileri ise bunun tahminlerin ötesinde olduğunu, Tesla araçların kripto para madenciliğine başlayabileceğini ileri sürdü.

Bir otomobilin nasıl kripto para madenciliği yapacağını tam olarak anlamamış olabilirsiniz. Ancak bu durum, zaten gerçekleşmiş durumda. Kanada merkezli elektrik motorlu araç üreticisi Daymak, bir süre önce tasarladığı üç tekerlekli bir prototip araçta, kripto para madenciliği yapılabilmesine izin verdi. Haliyle Tesla da böyle bir teknolojiye pekala izin verebilir. Araca özel bir GPU ekleyecek Tesla, gücü de otomobilin kendi gücünden sağlayarak sektörde yepyeni bir dönem başlatabilir.

Kaynak : https://www.coinkolik.com/elon-musk-dogecoin-doge-hakkinda-konusmaya-devam-ediyor/
25
4
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
25
4
1
1
1