Epic Games, Steam'i Tahtından Etme Konusunda Kararlı

56
18
6
3
2
Epic Games Store, Ghost Recon: Breakpoint ve Outer Wilds gibi yeni çıkacak oyunları kendi bünyesine kattı. Oyunlar Steam’de satışa sunulmayacak.

Epic Store’dan kaçınarak Steam’e bağlı kalmayak isteyen oyuncular, kısa bir süre de olsa yakında çıkacak olan iki oyuna erişemeyecekler. Epic tarafından duyurulan ilk özel oyun, Ubisoft’un Ghost Recon: Breakpoint’ oyunu oldu. Tabii ki bu durum birçok kişiyi şaşırtmadı. The Division 2’nin Ocak ayında son anda Epic Store’a geçmesinin ardından Ubisoft, birkaç oyununu Steam yerine Epic Store’da satışa sunacağını duyurmuştu.

Yeni Ghost Recon oyunun dışında bir de sürekli ertelenen indie oyunu Outer Wilds var. Outer Wilds’da PC için sadece Epic Games Store’da satışa sunulacak. Geliştirici Mobius Digital, ek platform desteğinin daha sonra geleceğini ve amaçlarının oyunu tercih ettiğiniz platforma bir an önce çıkarmak olduğunu söyledi.

Son gelen haberlere göre Nisan 2020’de gelecek olan Borderlands 3’te Epic Store’a özel çıkacak. Ayrıca Rocket League de bildiğiniz gibi Epic’in Psyonix’i satın almasıyla birlikte artık Steam’de değil, Epic Games Store’da satılacak.

Kaynak : https://arstechnica.com/gaming/2019/05/epics-store-continues-to-absorb-pc-gaming-exclusives-large-and-small/
56
18
6
3
2
Emoji İle Tepki Ver
56
18
6
3
2