Filenin Sultanları’nın Üçüncülük Haberi Türkiye’yi Gurura Boğdu: İşte Sosyal Medyadan Gelen Tepkiler

121
25
8
0
0
Bu akşam Hollanda takımına yapılan maçtan aldığı galibiyetle Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası’ndan üçüncü olarak ayrılan Filenin Sultanları, bronz madalyanın sahibi oldu. Şampiyonayı 1 mağlubiyetle bitiren A Milli Voleybol takımı, Türkiye’yi gurura ve sevince boğdu. Bu duygular, tabii ki Twitter alemine de kısa sürede yansıdı.

Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden Türkiye A Milli Voleybol Takımı ‘Filenin Sultanları’, şampiyonadan alnının akıyla çıktı. Bugün gerçekleşen son maçta Hollanda’yı net bir farkla mağlup etti. Maç sonrası alkışa tutulan sultanlar, Avrupa üçüncüsü oldu.

Filenin Sultanları, Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda tek bir mağlubiyet aldı; o da yarı finalde Sırbistan’a karşı kaybedilen maçtı. Birincilik başka zamana kalsa da takım, turnuvayı madalyasız bitirmedi. Galibiyetin ve üçüncülüğün coşkuyla kutlandığı yerlerden biri ise Twitter oldu.

Filenin Sultanları, 3-0’lık galibiyetle bronz madalyanın sahibi oldu

filenin sultanları

Bugünkü maçta oldukça agresif oynayan Filenin Sultanları, ilk iki seti 25-20 ve 25-19 skorlarıyla rahatça bitirdi. Son sete kötü başlayan takım, molanın ardından toparlanıp geriden gelerek seti 25-23 skorla bitirdi. Böylece Türkiye, bronz madalyanın sahibi oldu. Sosyal medyada Filenin Sultanları’nı ve alınan zaferi kutlayan sevinç ve gurur dolu paylaşımlar, kısa sürede yayıldı. Gelin paylaşımlardan bazılarına göz atalım.

“Kraliçe noktayı koydu”

filenin sultanları

“Mutluluk gözyaşları, sizinle gurur duyuyoruz”

“Bu sene Avrupa üçüncüsü, bir gün dünya birincisi. Şimdilik gönüllerimizin birincisi :)”

Sultanlardan kutlama videosu:

Minik bir taraftar

filenin sultanları

Helal.

filenin sultanları

filenin sultanları

Türk siyasetçilerden gelen tebrik gönderileri:

filenin sultanları

Bazı Türk spor kulüplerinin tebrik gönderileri:

filenin sultanları

filenin sultanları

Takımın İtalyan koçu Giovanni Guidetti:

giovanni guidetti

Tebrikler Filenin Sultanları! Mücadelenizle göğsümüzü kabarttığınız için teşekkür ederiz. Başarılarınızın artarak devam etmesi dileğiyle!

121
25
8
0
0
Emoji İle Tepki Ver
121
25
8
0
0