Fortnite, Marvel ve Thor Temalı Yeni Bir Video Yayınladı

36
4
3
1
1
Fortnite, Marvel ve Thor Temalı Yeni Bir Video Yayınladı
Bu aralar başı Apple ile dertte olan Fortnite, Twitter hesabından Marvel ve Thor temalı kısa bir teaser videosu yayınladı. 27 Ağustos tarihini işaret eden videoya göre Fortnite'ın yeni sezonun Marvel temalı olacağını ve Thor'a özel ögeler barındıracağını söyleyebiliriz.

Günümüzün en popüler hayatta kalma oyunlarından Fortnite, önümüzdeki günlerde yeni sezonuyla oyuncuların karşısına çıkacak. Bu aralar Apple ile de başı belada olan Epic Games, en popüler oyununun yeni sezonu için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda firma, gün içerisinde yeni sezona dair kısa bir teaser yayınladı.

Çoğu teaser videosu ile karşılaştırıldığında oldukça açık olan video, Fortnite 2. Bölüm: 4. Sezon'un Marvel ve Thor ağırlıklı olacağını bizlere gösteriyor. Bu noktada paylaşımı yapan resmi Fortnite hesabı, daha anlaşılır olması için videoyu bir çekiç, şimşek ve gökkuşağı emojileriyle birlikte yayınladı. Kısa videoda ise Fortnite yazısının ortasında Thor'un çizgi roman görünümünü açıkça görebiliyoruz.

Fortnite'ın resmi Twitter hesabından yayınlanan video:

Popüler hayatta kalma oyunu Fortnite'ın bu sezonu, büyük oranda DC karakterlerine dayanıyordu. Sezonun en çok öne çıkan karakteriyse Aquaman olmuştu. Bu noktada yeni sezonda Marvel ile anlaşan Epic Games'in aynı şeyi 4. Sezon'da Thor için yapacağını ve oyuna karaktere dair birçok özel öge ekleyeceğini varsayabiliriz.

Daha önceleri ortaya atılan birçok iddia, popüler hayatta kalma oyunu Fortnite'ın yeni sezonunun Marvel ögelerini öne çıkaracağını söylüyordu. Bu söylentilere göre yeni sezonda Fortnite'ta en azından Thor kostümü ve çekici görmemiz oldukça olası görünüyor. Bununla birlikte yakında bir de Wolverine kostümünün oyuna ekleneceği söyleniyor.

Wolverine'e dair kozmetik ögelerin oyuna eklenip eklenmeyeceği bilinmez ancak Thor'un yakında Fortnite adasına inmesi kesin gibi görünüyor. Daha fazla detayı ise ancak 27 Ağustos'ta, güncelleme yayınlandığında öğrenebileceğiz. Bu süreçte yaşanacak gelişmelerden haberdar olmak için takipte kalın.

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/news/fortnite-thor-crossover-confirmed/
36
4
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
36
4
3
1
1