Galatasaray'ın Sosyal Medyada Eleştiri Yağmuruna Tutulan Yeni Sezon Formaları İlk Gününde Yok Sattı

70
11
5
4
4
Galatasaray'ın geçtiğimiz günlerde tanıtıp satışa çıkardığı 2021-2022 sezonu formaları, sosyal medyanın aksine 'gerçek dünyada' beklenenin üzerinde ilgi gördü. Kulüp, satışların ilk 18 saatinde 5 milyon TL geliri kasasına soktu. Bu süreçte 14 bini aşkın forma satışı gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaştığımız bir içeriğimizde, Türkiye'nin en köklü spor kulüplerinden Galatasaray'ın yeni sezon formalarından bahsetmiştik. Nike tarafından tasarlanan formalar, taraftarlar tarafından eleştiri yağmuruna tutulmuş, kimse bu formaları beğenmemişti. Ancak konuyla ilgili garip bir gelişme yaşandı. Galatasaray taraftarı, satışa sunulan formalara beklenenin üzerinde ilgi gösterdi.

Edinilen bilgilere göre Galatasaray, yeni formalarının satışa sunduktan 18 saat sonra, 14 bin 338 adet forma satışı gerçekleştirdi. Bu satışlar ile kulübün kasasına 5 milyon 735 bin TL girdi. Satışlar devam ederken Galatasaray cephesinde yüzler gülmeye başlamış gibi görünüyor.

Galatasaray'ın hem eleştirilen hem yok satan formaları

Galatasaray forma

Galatasaray'ın 2021-2022 sezonu için satışa sunduğu lisanslı formalar, 399 TL'den başlayan fiyatlarla satın alınabiliyor. Ayrıca, Galatasaray'a gönül vermiş bir taraftar, spor kulübünün profesyonel formasına da sahip olabiliyor. Bu formayı satın almak isteyen taraftarın ödemesi gereken tutar ise 1.000 TL. Taraftarlar, gönül verdikleri takım için bu paraları gözden çıkarmış gibi görünüyorlar.

Galatasaray'ın yeni sezon formalarının bu hızla ne kadar daha satacağı şimdilik bilinmiyor. Ancak bu durum, spor kulübü için herhangi bir sorun teşkil etmiyor. Zira ne kadar çok forma satılırsa, elde edilecek kar da o kadar artacak.

Kaynak : https://t24.com.tr/haber/galatasaray-forma-satisindan-18-saatte-5-milyon-735-bin-tl-kazandi,966376
70
11
5
4
4
Emoji İle Tepki Ver
70
11
5
4
4