6
2
1
1
0

Kablosuz kulaklıklar son yıllarda daha fazla kişi tarafından kullanılmaya ve yaygınlaşmaya başladı. Giderek büyüyen bu pazardaki en önemli oyunculardan bir tanesi de Galaxy Buds kulaklıklarıyla Güney Koreli teknoloji devi Samsung.

Apple'ın AirPods, Xiaomi'nin Earbuds kulaklıklarıyla raflardaki yerini aldığı kablosuz kulaklık pazarında Samsung da Galaxy Buds ile rekabet içerisinde bulunuyor. Şirketin Galaxy Buds ailesine son eklediği üye ise Galaxy Buds Pro oldu. Biz de bu videomuzda Galaxy Buds Pro'yu sizler için inceledik.

Galaxy Buds Pro

Samsung Galaxy Buds Pro

Kutusundan şarj olabilme özelliğine sahip olan Galaxy Buds Pro kablosuz kulaklığı toplamda 6,3 gram bir ağırlığa sahip ki bu da uzun kullanımda çok fazla rahatsızlık vermemesi bakımından bir kullanım kolaylığı sağlıyor.

Samsung Galaxy Buds Pro'nun önemli özelliklerinden bir tanesi de aktif gürültü önleme. Tabii bu özellik hâlihazırda birçok kulaklıkta bulunuyor, dolayısıyla Galaxy Buds Pro'nun sunduğu fark ne şeklinde bir soru kafanızda canlanmış olabilir. Galaxy Buds Pro'daki aktif gürültü önlemenin en önemli farklı akıllı bir algoritmaya sahip olması.

Bu akıllı algoritma, siz konuşmaya başladığınız anda çalan müziğin sesini kısıyor. Bu sayede hem kendi sesinizi hem de karşınızdaki kişinin ne dediğini çok daha rahat bir şekilde duyabiliyorsunuz. Ayrıca yine kulaklığın içerisinde bulunan üç adet ses alıcı devre sayesinde telefon konuşmaları da sorunsuz bir şekilde yapılabiliyor.

galaxy buds pro

Kulaklığın bir diğer öne çıkan özelliği 360 derece ses tasarımına sahip olması. Kulaklığın içerisinde bulunan hareket sensörleri, siz hareket ettiğinizde bu durumu algılayabiliyor ve kulaklığın verdiği ses de buna göre yön değiştiriyor. Kablosuz kulaklıklarda neredeyse bir standart haline gelen bir kere dokununca durdurma, iki kere dokununca bir sonraki parçaya geçme gibi özellikler Galaxy Buds Pro'da da bulunuyor.

IPX7 su sıçramalarına karşı dayanıklılık sertifikası bulunan kulaklık tüm özelliklerinin açıldığı tam kullanımda yaklaşık 4,5 saatlik bir şarj ömrü sunuyor. Bu kullanım ömrü, kutuyla birlikte 18 saate kadar çıkabiliyor. Son olarak kulaklığın fiyat etiketinde ise 1.599 TL yazıyor.

6
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
6
2
1
1
0