Netflix, GLOW'un Final Sezonu Olacak 4. Sezonu Onayladı

6
5
1
1
0
"The Gorgeous Ladies of Wrestling" son bir final maçı için Netflix'e geri dönecek. Emmy Ödüllü yapım, 4. ve final sezonuyla çevrimiçi yayın platformu Netflix'te izleyicilerle buluşacak.

Kendisiyle aynı isimi paylaşmış olan ve kısa bir dönem boyunca yayınlanmış, kadınların güreş müsabakalarını konu alan GLOW dizisi; gerçek hayattaki kurgusal güreş müsabakalarını konu alıyor. Dizide zor dönemlerden geçen bir aktör olan Ruth Wilder (Alison Brie), kendini güreşçilerin arasına katılmış bir şekilde bulur. Orada ise eski en yakın arkadaşı olan Debbie Egan (Betty Gilpin) ile karşılaşır ve onunla yüzleşmek zorunda kalır.

Göz alıcı bir prodüksiyonla, tonlarca parıltıyla, tüllerle ve taytlarla birlikte GLOW; izleyenlerin dikkatini çekmeyi başarmış ve 3 tane Emmy Ödülü kazanmıştı. Bu ödüllü dizi için Netflix'ten önemli bir hamle geldi. Dizi, 4. ve final sezonuyla Netflix'te yayınlanacak.

Önceki sezonda neler yaşanmıştı?

glow dizi

GLOW'un üçüncü sezonunda yaz boyunca galası yapılmış olan Gorgeous Ladies of Wrestling, Las Vegas'ta bir sahne şovunda yer almak üzere yola çıkmıştı. Karakterler, burada kariyerleri ile aileleri arasındaki dengeyi nasıl kurmaları gerektiğini çözmüşlerdi. Final sahnesinde ise Ruth ve Debbie'nin yollarını ayırdığına tanık olmuştuk. Debbie GLOW'u televizyonda yeniden canlandırmak üzere geri dönmüştü. Ruth ise tekrar film kariyerine odaklanmıştı.

Dördüncü sezonun tam olarak hangi konuya odaklanacağı hakkında bir bilgi bulunmuyor. Henüz tam olarak ne zaman yayınlanacağına dair bir bilgi de mevcut değil. Sadece yapım ekibinin ve oyuncuların yeniden bir araya geldiği bilgisine sahibiz.

Kaynak : https://www.polygon.com/2019/9/20/20875778/glow-renewed-final-season-netflix
6
5
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
6
5
1
1
0