Google, Devam Eden Play Music Aboneliklerini Play Store Kredisine Dönüştürüyor

10
7
3
3
1
Kullanıcılara yeni bir e-posta gönderen Google, devam eden Play Music aboneliklerinin Play Store kredisine dönüştürüleceğini belirtti. Kullanıcıların alacağı Play Store kredi miktarının nasıl hesaplandığı ise bilinmiyor.

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan Google, bu ayın başlarında yaptığı açıklama ile Play Music servisinin fişini çekeceğini duyurmuştu. Eylül ayında Avustralya ve Yeni Zelanda’da erişime kapatılacak olan servis, ekim ayında ise tüm dünyada sonlandırılacak.

Google, Play Music’e abone olma özelliğini yeterince erken kapatmadığı için servis erişime kapatıldığında bazı kullanıcıların Play Music abonelikleri hala devam ediyor olacak. Bu soruna pratik bir çözüm bulan Google, devam eden abonelikleri Play Store kredisine çeviriyor.

play music

Play Music aboneliği devam eden kullanıcılara birer e-posta gönderen Google, eylül ayından itibaren kullanıcıların kalan Play Music aboneliklerinin Play Store kredisine dönüştürüleceğini bildirdi. Yine de Google’ın Play Music abonelik değerini nasıl hesapladığı tam olarak bilinmiyor.

Faydalandığı kampanya dahilinde 6 aylık Play Music aboneliği bulunan ve bunun için aylık 5 dolar ödeme yaptığını belirten bir Reddit kullanıcısı, söz konusu aboneliğine karşı 150 dolarlık Play Store kredisi aldığını bildirdi. Dolayısı ile Google’ın Play Music abonelik değerini nasıl hesapladığını anlamak zor.

Play Music kütüphanenizi YouTube Music'e taşıyabilirsiniz

play music uygulama

Google, fişi çekilecek Play Music için kullanıcılara Play Music kütüphanelerini YouTube Music’e taşımalarını tavsiye ediyor. Eğer Play Music kütüphanenizi YouTube Music’e nasıl taşıyabileceğinizi bilmiyorsanız buradaki içeriğimize bir göz atmanızda fayda var.

Kaynak : https://www.engadget.com/google-converting-play-music-subscriptions-store-credits-074037100.html
10
7
3
3
1
Emoji İle Tepki Ver
10
7
3
3
1