Xiaomi’nin Iron Man’den Fırlamış Akıllı Gözlükleri, Ünlü TikToker’a Şaşırtan Mahkeme Kararı: İşte Haftanın En Önemli Gelişmeleri

1
0
0
0
0
Webtekno ekibi olarak sizleri sürekli önemli gelişmelerden haberdar etmeye çalışıyoruz. Geçtiğimiz hafta boyunca gözünüzden kaçmış olabileceğini düşündüğümüz bazı haberleri tekrar hatırlatmak istedik.

Sürekli değişip gelişen teknoloji dünyasında her hafta yeni gelişmelere şahit oluyor, bu haberleri detaylı bir şekilde sizlere aktarmaya çalışıyoruz. Geride bıraktığımız haftada da teknoloji dünyasında oldukça önemli gelişmeler yaşandı.

Biz de bu içeriğimizde hem teknoloji dünyasında geçtiğimiz haftanın öne çıkan gelişmelerini hem de haftanın dikkat çekici içeriklerini sizler için bir araya getirdik. Gelin, tüm bu haberlere daha yakından göz atalım.

Geçtiğimiz haftanın öne çıkan gelişmeleri

Apple, Fiyatıyla Ters Köşe Yapan iPhone 13 Ailesini Tanıttı: İşte Özellikleri ve Türkiye Fiyatı

iphone 13

Apple’ın her sene heyecanla beklenen sonbahar lansman etkinliği, geçtiğimiz salı günü gerçekleşti. Yeni iPad ve Apple Watch’ın da tanıtıldığı lansmanda en çok beklenen ürün, şüphesiz ki iPhone 13 ailesi oldu. En ucuzu 11 bin liradan başlayan modellerin tüm özelliklerini ilgili haberimizde görebilirsiniz.

İlgili habere ulaşmak için buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Twitter Fenomeni Larin, Sosyal Medyadaki Paylaşımları Nedeniyle Doktorluktan Men Edildiğini Açıkladı

larin kayataş

Özellikle Twitter'da yaptığı paylaşımlarla bilinen Larin Kayataş isimli fenomen, yaptığı paylaşımlar nedeniyle meslekten men edildiğini açıkladı. Konuyla ilgili yasal süreç başlatacağını söyleyen doktor, takipçilerinden destek istedi.

İlgili habere ulaşmak için buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Cinsel Organ Fotoğrafı Gönderen Kişiyi Şikayet Eden TikTok Fenomenine Savcılıktan Şok Yanıt: Hesabını Gizleyebilirsin

eda yön

TikTok’ta paylaştığı dans videolarıyla 2,4 milyon takipçi sayısına ulaşan sosyal medya fenomeni Eda Yön, uğradığı taciz üzerine açtığı davanın geçersiz kılınması üzerine hakkının peşine düştü. Yön ve avukatı, sosyal medya hesabının açık olması nedeniyle aldığı taciz içerikli mesajın olası olduğu yönünde verilen mahkeme kararını Anayasa Mahkemesi’ne taşıma kararı aldı.

İlgili habere ulaşmak için buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Acun Ilıcalı’dan 'Şampiyonlar Ligi Maçları Ücretsiz Olsun' Talebine Tepki Geldi

acun ılıcalı

Exxen'in kurucusu Acun Ilıcalı, Şampiyonlar Ligi maçlarının ücretsiz yayınlanması için artan taleplere karşı bir açıklama yaptı. Böyle bir şeyin devamlılığının sağlanamayacağını ifade eden Ilıcalı, "Keşke elimde sihirli destek olsa da yapsam” dedi.

İlgili habere ulaşmak için buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

206 Km/s Hızla Giderken Instagram'da Hikaye Atan Sosyal Medya Fenomeni Tostçu Mahmut, Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

tostçu mahmut kaza

Sosyal medyada Tostçu Mahmut lakabıyla tanınan Anıl Kurt, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Hatalı sollama sonucunda bir TIR ile kafa kafaya çarpışan Kurt, kazadan kısa bir süre önce 206 km/sa hızla gittiğini gösterdiği bir hikaye paylaşmıştı.

İlgili habere ulaşmak için buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Xiaomi, Takanların Kendini ‘Iron Man’ Gibi Hissedeceği Akıllı Gözlüğünü Duyurdu

Xiaomi, henüz konsept aşamasında olan akıllı gözlüğünü duyurdu. Xiaomi tarafından yapılan açıklamalara göre geliştirilen gözlük, şu ana kadarki en iyi görüntüleme deneyimini sunuyor. Etkileyici özelliklere sahip olan akıllı gözlüklerin ne zaman piyasaya sürüleceği şimdilik bilinmiyor.

İlgili habere ulaşmak için buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0