Hangar 13, Yeni Bir Mafia Oyunu Yapma Konusunda İstekli Olduğunu Açıkladı

65
9
7
2
0
SegmentNext'e açıklamalarda bulunan bir Hangar 13 yetkilisi, yeni bir Mafia oyunu yapma konusunda istekli olduklarını açıkladı. Ancak bunun öncesinde önümüzdeki ay çıkacak Mafia: Definitive Edition'ın iyi bir başarı elde etmesi gerekiyor.

Mafia III oyununun geliştiricisi stüdyo Hangar 13, fırsatın ortaya çıkması durumunda başka bir Mafia oyunu yapmanın "heyecan verici" olacağını söyledi. Bununla birlikte firma, yeni bir Mafia oyunundan önce iyi bir ivme yakalamak için Mafia: Definitive Edition'ın başarı yakalaması gerektiğini ima etti.

SegmentNext'e açıklamalarda bulunan bir Hangar 13 yetkilisi, yapılan röportajda Mafia 4 için planları olup olmadığı sorulduğunda "Hayranların Definitive Edition'ı beğeneceklerini umuyoruz. Eğer iyi olursa, enerjimizi yeni bir oyuna aktarabiliriz. Ekibimizin fırsat olursa başka bir Mafia oyunu yapmaktan heyecan duyacağını biliyorum. Bu arada başka bir proje üzerinde çalışıyoruz. Henüz size bir şey söyleyemem yalnız şu kadarını söyleyeyim; bunun için heyecanlıyız" ifadelerini kullandı.

Hangar 13, Mafia: Definitive Edition'dan umutlu:

Mafia

Oyunculardan her zaman karışık bir tepki alan Mafia serisi, yıllar içerisinde sektörde bir kült halini almayı başardı. Pek de iç açıcı olmayan incelemelere rağmen serinin son oyunu Mafia III, Take-Two Interactive'in beklentilerini de aşarak Mart 2020 itibarıyla 7 milyondan fazla kopya satmayı başardı. Yayıncı, Definitive Edition sürümleriyle seriyi daha geniş kitlelere yaymaya çalışıyor.

Bu noktada geçtiğimiz aylarda piyasaya sürülen Mafia II: Definitive Edition bekleyen etkiyi yaratmasa da Mafia: Definitive Edition için beklentiler hâlâ yüksek. SegmentNext'e Mafia: Definitive Edition için çok emek harcadıklarını söyleyen Hangar 13; Lost Heaven şehrini baştan aşağı yeniden inşa ettiklerini, tüm diyalogları yeniden kaydettiklerini ve oyun motoruna çok sayıda ses iyileştirmesi eklediklerinin de altını çizdi.

Hangar 13 tarafından geliştirilen ve 2K Games tarafından yayımlanacak olan aksiyon-macera video oyunu Mafia: Definitive Edition, 25 Eylül'de PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için piyasaya sürülecek.

Kaynak : https://www.playstationlifestyle.net/2020/08/23/hangar-13-on-mafia-4-possibility/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=hangar-13-on-mafia-4-possibility
65
9
7
2
0
Emoji İle Tepki Ver
65
9
7
2
0