Hayatın Bir Oyun Olduğunu Varsayıp Kurallarını Keşfetmenizi Sağlayan YouTube Kanalı: Sıfır

38
9
5
5
0
Hayatın Bir Oyun Olduğunu Varsayıp Kurallarını Keşfetmenizi Sağlayan YouTube Kanalı: Sıfır
Bir dönem YouTube Türkiye’yi sarsan videolarıyla tanıdığımız Başka Bir Şey kanalı, farklı bir format ve yeni bir isimle geri döndü. Bu kez konuşulacak şeyler çok farklı… Eğer hayat bir oyunsa, kurallarını öğrenip oyunu kaybetmemek üzerine hep birlikte tartışıyoruz.

Türkiye merkezli profesyonel kamera donanımları üreticisi olan Edelkrone isimli şirketi belki duymuşsunuzdur. Duymadıysanız çok normal. Çünkü şirketin ana hedefi zaten Türkiye pazarı değil, uluslararası pazarlarda faaliyet göstermekti. Bunu da Hollywood şirketlerine ekipman satarak, yurt dışında profesyonellerin tercihi olarak büyük ölçüde başardılar. 

Biz de bu başarı hikayesine bir döneme damgasını vuran YouTube serisi Başka Bir Şey ile ortak olmuştuk. Başka Bir Şey, bu ülkenin meraklı zihinlerine bir ilaç gibi gelmişti. İş dünyasının tüm dinamiklerini, projelerin nasıl büyük bir sinerji ile gerçekleştirilebileceğini oldukça eğlenceli ve gerçekçi bir dille bizlere aktarmışlardı.

Toplamda 2 sezonluk bir macera olan Başka Bir Şey’in ardından, hem şirketin hem de YouTube kanallarının arkasındaki isim olan Kadir Köymen, bambaşka proje ile geri döndü.

İşte karşınızda ilaç gibi yeni YouTube kanalı: Sıfır

Kadir Köymen, bu yeni kanalda herhangi bir beğenilme, çok yüksek abone sayılarına ulaşma gibi hedeflere sahip olmadıklarından bahsediyor. İş dünyası, girişimcilik bir kenara kanalda işlenecek olan konular, aslında genel olarak hayatın merkezinde yer alan sorunlara parmak basıyor. 

Lafı daha fazla uzatmanın çok da anlamı yok. Sözü Kadir Köymen ve ekibine bırakıyoruz. Aşağıdaki videolara geçmeden evvel Başka Bir Şey serisinin tüm videolarına da buradan ulaşabileceğinizi söyleyelim. 

Arkadaşın var kaybın var:

Girişimcilerin burnunun dibinde olup da göremedikleri şey:

Sporcu ne halta yarar?

38
9
5
5
0
Emoji İle Tepki Ver
38
9
5
5
0