Heyecanla Beklenen Avengers 4 Filmiyle İlgili Bugüne Kadar Açıklanmış Her Şey

41
6
4
1
1
Avengers 4, çıkışına daha 11 ay olmasına rağmen sinemalara gelmesi en heyecanla beklenen filmlerin başında geliyor. Peki bu filmle ilgili şu ana kadar neler biliyoruz?

Öncelikle akıllardaki ilk soru, filmin resmi isminin ne olacağı. 2016'ya kadar filmin adının "Avengers: Infinity War - Part 2" olması düşünülüyordu; fakat sonrasında bu isimden vazgeçildi. Bunun nedeni olaraksa iki filmin çok farklı olacağı gösterildi.

Filmin adının ne olduğuna çoktan karar verilmiş olması hayli olası, ancak henüz bu konuda bir şey açıklanmış değil. Marvel isim açıklamasını 2018'in sonlarına saklayarak, o noktadan sonra izleyici kitlesinde bir hype oluşturmayı hedefleyecek gibi görünüyor.

Bir diğer soru ise fragmanları ne zaman göreceğimiz. Buna henüz net bir cevap verilemese de, muhtemelen filmin isminin açıklandığı zamanlarda fragman da yayınlanacak. Bunun da Captain Marvel filminin ilk teaser'ının yayınlanmasından sonra gerçekleşmesi bekleniyor.

Bir başka konuysa filmin çıkış tarihi. Bu konuda bir açıklama yapılmıştı, buna göre film 3 Mayıs 2019'da vizyona girecek. O filmden önce Marvel evreninden Ant-Man and The Wasp'i 6 Temmuz 2018'de, Captain Marvel'i 8 Mart 2019'da izleyeceğiz. Avengers 4'ten sonraki ilk Marvel filmi ise Spider-Man: Far From Home olacak ve 5 Temmuz 2019'da vizyona girecek.

Peki filmde kimler oynayacak? Infinity War'daki oyuncu kadrosuna ek olarak Hawkeye rolünde Jeremy Renner, Wasp rolünde Evangeline Lilly, Ant-Man rolünde Paul Rudd, Happy Hogan rolünde Jon Favreau ve Captain Marvel rolünde ise Brie Larson olacak.

Filmde neler olabileceğiyle devam edelim (bu cümleden sonra spoiler var). Infinity War'un sonunda evreninin yarısının tamamen rastgele bir şekilde yok olduğunu görmüştük. Yeni filmde karakterlerimizin bu kayıplarına karşı tepkilerini göreceğiz ve son güçleriyle, acılarından da destek alarak Thanos'a karşı savaşmalarını izleyeceğiz. İlk filmin sonunda ölen karakterlerden hangileri diriltilecek, ya da hepsi birden mi dirilecek, birlikte göreceğiz.

Çizgi romanlardan yola çıkmak gerekirse, Thanos kendi egosu nedeniyle yenilmiş, anlık bir hata yapmıştı. Filmde de benzer bir son olacak mı, bilemiyoruz. Ruh Taşı da son filmde önemli yer tutacak olabilir, bu taş yardımıyla son filmde yok olan tüm karakterlerin geri döndürülmesi sağlanabilir. Bunun dışında Zaman Taşı ile zaman geriye sarılabilir ve her şeyi geri alınabilir. Teoriler hayli bol.

Özetle Avengers 4, her yönüyle sinema tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biri olacak gibi duruyor. 

Kaynak : https://www.polygon.com/2018/6/29/17380862/avengers-4-name-title-release-date-trailer
41
6
4
1
1
Emoji İle Tepki Ver
41
6
4
1
1