İddia: Samsung, 6.000 mAh Bataryalı Bir Telefon Geliştiriyor

18
5
2
1
0
İnternette ortaya çıkan bilgilere göre Güney Kore teknoloji devi Samsung, Galaxy M serisine ait olduğu tahmin edilen 6.000 mAh bataryalı bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor.

İnternet üzerinde Samsung’un 6.000 mAh’lik bataryaya sahip olan yeni bir akıllı telefon üzerinde çalıştığına dair birçok kanıt belirdi. Bu iddianın ortaya sürülmesine sebep olan şey ise bir reklam görseli oldu. Fotoğrafta büyük puntolarla ‘6000’ yazıyor ve #GoMonster etiketi yer alıyor. Etiketteki ‘M’ harfi ise farklı renkte.

Bu reklam görselinin gerçek olduğunu varsayarsak, bu görselin Galaxy M serisinden bir cihaza ait olan özelliği temsil ettiğini söylemek yanlış olmaz. Hatta hali hazırda yolda yeni Galaxy M20 ve Galaxy M30 serisi telefonların çıkacağı söylentisi de bulununca bu teori kulağa mantıksız gelmiyor.

Bu cihaz Galaxy M20, M30 veya ikisi birden olabilir

galaxy m20

6.000 mAh bataryaya sahip bir cihaz, geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkmıştı ve her ne kadar bu cihazın Galaxy M20s olduğu sanılsa da o zamandan beri cihazın varlığına dair bir kanıt bulunamadı. Bu M20s’in gerçek olmadığı anlamına gelmiyor ancak M30s’lerin daha olası olduğu düşüncesini güçlendiriyor.

Ayrıca başka bir habere göre Galaxy M30’ların Hindistan’da piyasaya sürülmesine sadece birkaç hafta kaldı. Yani bu görsel cihazın erken bir reklamı için paylaşılmış olabilir. Bu olaya dair daha fazla bilgi çıktığında Webtekno olarak sizleri en hızlı şekilde bilgilendireceğiz, o yüzden takipte kalın :)

Kaynak : https://www.sammobile.com/news/leaked-promo-material-teases-galaxy-m-phone-with-6000mah-battery/
18
5
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
18
5
2
1
0