18
5
1
1
1

İnternet üzerinden hizmet veren servislerin sayısı her geçen gün artıyor. Kullanıcıların abonelik sistemiyle hizmet satın aldığı bu platformlar son derece eğlenceli ve çeşitli olsa da bazı kullanıcılar para vermeden ya da daha az para vererek bu platformlardan yararlanmak istiyor.

Bu noktada internet üzerinde ücretli abonelikleri daha ucuza sattığını iddia eden siteler karşımıza çıkıyor. Birçok kişinin merak ettiği ve "Acaba gerçek mi?" dediği bu abonelikleri sizler için denedik.

Videomuza da geçmeden önce belirtmekte fayda var: Bu tür satışları yapan kişiler, verdikleri abonelikleri hizmet sağlayıcısının kendisinden daha uyguna satıyor. Daha da açık bir şekilde söylemek gerekirse Netflix üyeliği, Netflix'in kendi sitesinden daha ucuz bir fiyata satılıyor.

Tabii ki burada ilginç bir durum söz konusu. Normal şartlar altında bir ürünü satın alırken araya aracı girdiği zaman daha da fazla para ödemeniz gerekir ancak bu durumda fiyat şaşırtıcı bir şekilde düşüş gösteriyor. Bu da olayın yasallığı konusunda kafalarda soru işaretleri oluşturabiliyor.

Peki, aldığımız hesaplar işe yaradı mı? Netflix, BluTV ve Spotify gibi platformları daha ucuza vadeden kişiler sözlerinde durabildi mi? Tüm bunların cevabını merak ediyorsanız sizleri videomuzla baş başa bırakıyoruz.

18
5
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
18
5
1
1
1