iOS 13'le Birlikte 4 Yeni Animoji Geliyor

22
9
4
0
0
Haziran ayında yapılacak olan konferansta tanıtılacak iOS 13 için yeni bir iddia ortaya atıldı. Bir Apple geliştiricisi, iOS 13'te 4 yeni animojinin yer alacağını belirtti.

Yaklaşan haziran ayı ile birlikte Apple kullanıcıları da heyecanlamaya başladılar. 3-7 Haziran arasında gerçekleşecek olan konferansta, Apple yeni ürünlerini ve iOS 13 işletim sistemini tanıtacak. Apple tarafından hiçbir bilgi verilmeyen iOS 13 ile pek çok söylenti zaten var ancak bu kez bir Apple geliştiricisinin Twitter üzerinden yaptığı açıklamalar, kullanıcıların heyecanının artmasına sebep oldu. Açıklamalar animojilerle ilgiliydi ve günlük hayatta sıkça kullanıldıkları için merak konusu oldu. 

Apple geliştirici olan Steve Troughton-Smith'e göre iOS 13 ile birlikte 4 yeni animoji geliyor. Bilindiği üzere animojiler, iPhone X ve sonraki modellerinde kullanılabilen, canlı ifadelerdir. Kullanıcıların eğlence amaçlı kullandıkları animojiler fazlasıyla seviliyor. Smith'e göre ise getirilecek olan 4 yeni animoji var. Bunlar; inek, ahtapot ve fare. Dördüncünün ise emojilerde bulunan bir yüz olacağını ifade eden Smith'in vermiş olduğu bu bilgilerin doğruluğu ise bilinmiyor.

Daha önceden ortaya çıkan bilgiler için netlik kazanan bir durum henüz yok. 230 yeni emojinin de iOS 13 ile birlikte hayatımıza gireceği de iddia edilmiş diğer bilgilerdendi. Haziran ayında gerçekleştirilecek olan konferansta iOS 13'e ait tüm bilgileri ve yenilikleri öğreneceğiz.

Kaynak : https://www.trustedreviews.com/news/ios-13-new-animoji-release-3703222
22
9
4
0
0
Emoji İle Tepki Ver
22
9
4
0
0