14
4
3
0
0

Haberlerimizin birçoğunda iPhone 11 ailesinden bahsettik. Apple’ın amiral gemisi iPhone 11 Pro Max, birçok kişinin kamerasını, birçok kişinin performansını, birçok kişinin de fiyatını merak ettiği bir cihaz konumundaydı. Tabii ki biz, bu unsurların yanı sıra telefonun ne kadar sağlam olduğunu ve sağlamlık testlerimize dayanıp dayanamayacağını merak ediyorduk. Siz de bu sorunun cevabını merak edenler arasında bulunuyorsanız şimdiden merak ettiğiniz soruların cevaplanacağını söyleyebiliriz.

Apple’ın piyasaya göre yüksek fiyatlı ve yüksek performanslı telefonlar sunmasına alıştık. Birçok kişi telefonların fiyatını makul bulsa da birçok kişinin bu konuyu eleştirdiği de biliniyor ancak bunlar bizim için pek de önemli değil. En azından şu an için...

Bir ürüne normalden daha fazla para verdiğiniz zaman o ürünün dayanıklı olmasını istersiniz ve bu en doğal hakkınızdır diyebiliriz. Biz de siz bu parayı iPhone 11 Pro Max’e vermeyi düşünürseniz nasıl bir şey beklemeniz gerektiğini sizlere göstermek istedik. Acıdık mı? Tabii ki hayır.

Siz de bu sene çıkan en güçlü ve en pahalı telefonlardan biri olan iPhone 11 Pro Max’in sağlamlık testimize nasıl dayandığını ya da dayanıp dayanamadığını görmek istiyorsanız lafı daha da fazla uzatmadan sizleri videomuzla baş başa bırakıyoruz.

14
4
3
0
0
Emoji İle Tepki Ver
14
4
3
0
0