6
1
1
0
0

Apple’ın yeni nesil akıllı telefonu iPhone 12 Pro, geçtiğimiz gün elimize geçmişti. Detaylı bir inceleme yapmak için bir süredir kullandığımız telefonun sonunda inceleme videosuyla karşınızdayız. Tasarımsal ve elbette ki kullanım açısından nasıl şeyler vaat ettiğini açıkladığımız videomuzda telefonun son derece kullanışlı olduğunu görebiliyoruz. 

Gümüş, Grafit, Altın ve Pasifik Mavisi renk seçeneklerine sahip iPhone 12 Pro, dünyanın ilk 5 nm mimariyle geliştirilmiş A14 Bionic yonga setini kullanıyor. Bu yonga seti sayesinde daha az güçle daha yüksek performans sağlayan iPhone 12 Pro, önceki nesille en büyük farkını arka kameranın gece modunda yaratmış. Özellikle geniş açılı gece modunda önceki nesil telefona göre önemli derecede fark yaratan iPhone 12 Pro, oyun performansında da son derece iddialı. 

Kutu içerisinde şarj adaptörü ve kulaklığı çıkmayan iPhone 12 Pro, genel olarak bununla eleştirilmiş olsa da bunları bir kenarı bırakıp telefona odaklandığımızda son derece kaliteli bir ekran performansının yanında akıcı oyun, kaliteli kameralar sunuyor. Bununla birlikte 2.815 mAh’lik batarya ise önceki nesille kıyaslandığında bir adım geride kalıyor. 

iPhone 12 Pro'nun fiyatı ne olacak?

iPhone 12 Pro’nun ülkemizde kaç TL’den satılacağı şu anda hala açıklanmadı ancak cihazın minimum 13.000 TL’den satışa sunulacağı düşünülüyor. Peki sizler bir telefon için bu kadar para vermek ister misiniz? Bizler düşüncelerimizi videoda paylaştık. Bizim düşüncelerimizi görmek için videoyu izleyebilir, kendi düşünceleriniz için yorum yapabilirsiniz. Bununla birlikte çok yakında iPhone 12 Pro’nun sağlamlık testiyle karşınızda olacağız. iPhone 12 Pro’nun sağlamlık testi videosunda neler yapmamızı istediğinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

6
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
1
1
0
0