7
3
0
0
0

İlginç ürünleri inceleyip sizlerle paylaştığımız serimizde bu kez binlerce TL'lik fiyatıyla olay olan iPhone 12 Pro'yu şehirler arası otobüs ekranına çeviren ilginç aparatı inceliyoruz. Piyasada telefon ekran büyüteci adıyla bulabileceğiniz bu ürünün temel işlevi, küçük telefon ekranlarını en ucuz yolla bir tablet ekranına çevirmek.

Bluetooth bağlantısını destekleyen ve ön tarafında dahili hoparlörü bulunan bu ilginç aparat, büyüteç benzeri yapısı sayesinde arka tarafa yerleştirilen telefonun ekranını büyüterek kullanıcılara daha büyük bir ekran deneyimi sunmayı vadediyor. Peki, bu ürün gerçekten etkili sonuçlar sunuyor mu? Gelin hep beraber inceleyelim.

iPhone 12 Pro'yu şehirler arası otobüs ekranına çeviren ilginç aparat:

Büyüteç sisteminin yer aldığı kısımda ekranı çizilmelerden korumak için bir kapağa sahip olan cihazın alt tarafında gelen çağrıları cevaplama, ses açma kısma ve güç olmak üzere toplam 4 adet düğme bulunuyor. Bu düğmelerin hemen altında Mikro USB girişine sahip olan cihaz, yan tarafında dahili bir hoparlöre sahip.

Cihazı arka tarafa çevirdiğimizdeyse burada, öndeki mikro USB girişine ek olarak şarj edilebilir pil girişi bulunuyor. Bu sayede kablosuz olarak çalışabilen ürünün arka tarafında ayrıca telefonunuzu şarj edebileceğiniz bir USB girişi de yer alıyor.

Sonuçlara geçecek olursak özellikle uzun süreli kullanımda ekranın göz bozulmasına yol açabileceği söylenebilir zira görüntüler oldukça bulanık görünüyor. Öte yandan normalde telefon ekranını görmekte zorlanan ve daha büyük bir ekranda dizi, film izlemek isteyenler için bu ürünün gerçekten kullanışlı olabileceğini de belirtelim.

20.000 TL'lik iPhone 12 Pro'nun ekranını şehirler arası otobüs ekranına çeviren ilginç aparatı incelediğimiz içeriğimizin burada sonuna geliyoruz. Bunun gibi daha fazla içeriğe ulaşmak için sitemizi ve YouTube kanalımızı takip edebilirsiniz.

7
3
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
7
3
0
0
0