İspanya'dan Gelen Yangın Söndürme Uçağının İçini Gösteren Video

96
7
6
4
4
İspanya'dan Gelen Yangın Söndürme Uçağının İçini Gösteren Video
İspanya'dan gelen yangın söndürme uçağının içini gösteren yeni bir video paylaşıldı. Ayrıca Marmaris'teki yangınları söndürmeye yardımcı olan bir başka yangın söndürme uçağı da Köyceğiz'de su alırken görüntülendi.

Geçtiğimiz saatlerde sizlerle paylaşmış olduğumuz bir haberde Batı Akdeniz ülkesi İspanya'nın, Avrupa Birliği'nin rescEU programı kapsamında Türkiye'ye gönderdiği 2 adet yangın söndürme ve 1 adet nakliye uçağının ülkemize ulaştığını aktarmıştık. Söz konusu yangın söndürme uçakları kısa süre önce havalandı ve bu kez yerden değil, bizzat uçağın içinden video paylaşıldı. 

Şu ana kadar yangın söndürme uçakları ve helikopterlerinin sadece yerden çekilmiş görüntülerini görebilmiştik. Ancak Avrupa Basın Fotoğraf Ajansı'ndan (EPA) fotoğrafçı Erdem Şahin, Instagram hikayesinden paylaşmış olduğu video ile İspanyol yangın söndürme uçağının Dalaman'dan havalandığını aktardı ve uçağın içini görme imkanı tanıdı.

İspanya'dan yangın söndürme uçağının içini gösteren video

Ayrıca başka bir Twitter kullanıcısı tarafından paylaşılan yeni bir video, bir süredir tüm ülkenin gündeminde olan Canadair CL-415 tipi yangın söndürme uçaklarının su almak üzere Muğla'nın Köyceğiz ilçesine geldiğini gösteriyor. Muhtemelen söz konusu uçaklar, Marmaris'i etkisi alan yangını söndürme çalışmalarına destek verecek.

CL-415 tipi yangın söndürme uçaklarının Köyceğiz'e geldiğini gösteren video

96
7
6
4
4
Emoji İle Tepki Ver
96
7
6
4
4