26
8
2
1
1

Bildiğiniz gibi günümüzde uygun fiyatlı bir akıllı telefon bulmak artık neredeyse imkânsız hale geldi. Orta seviye Android akıllı telefonların fiyatları 3 bin TL'den başlarken, yeni model bir iPhone almak içinse en az 6-7 bin TL'yi gözden çıkarmak gerekiyor.

Akıllı telefon fiyatlarının el yaktığı bu günlerde, özellikle çevrimiçi platformlarda piyasa değerinin çok daha altında fiyatlarla satılan akıllı telefonlar görüyoruz. Ancak bu telefonların ne kadar güvenilir olduğu ya da sipariş edilen ürünün gerçekten gelip gelmeyeceği meçhul. Biz de bu içeriğimizde kargoda unutulduğu iddia edilen ve 800 TL'den satılan iPhone telefonu satın alıp inceledik. Gelin, 800 TL'ye satılan iPhone'un neler sunduğuna yakından bakalım.

800 TL'ye satılan iPhone 8 Plus incelemesi:

Kargoda unutulduğu iddiasıyla 800 TL gibi komik bir fiyatla satılan iPhone, bir poşete sarılmış şekilde elimize ulaştı. Paketin içerisinden gerçekten de iPhone 8 Plus çıkmış olsa da cihazın daha önceden kullanılmış olduğunu, hatta yan taraftaki SIM kart yuvasının düştüğünü ve o kısmın boş olduğunu da görebiliyoruz.

Telefonu başlattığımızdaysa telefonun neden piyasanın çok daha altında bir fiyatla satışa sunulduğunu anlıyoruz. Şöyle ki kargoda unutulduğu iddia edilen iPhone 8 Plus, daha önce bir başkası tarafından kullanılmış ve bu kişinin iCloud hesabı cihazda hâlâ tanımlı bir şekilde duruyor.

Bu noktada iCloud hesabını kırdığı söylenen kişiler olsa da bunun ne kadar güvenilir olduğuna karar vermek ve bir tercih yapmak size kalmış. Ancak mevcut durumda iCloud hesabından çıkış yapılmadığı sürece bu cihazı kullanmak imkânsız gibi görünüyor.

Sonuç olarak piyasanın çok daha altında bir fiyatla satılan bu tür cihazlarda illa ki bir problem olduğu ve günün birinde başınıza dert açma potansiyelinin yüksek olduğu söylenebilir. 800 TL'ye satılan iPhone 8 Plus'ı incelediğimiz videomuzu hemen yukarıdan izleyebilir, bunun gibi daha fazla içeriğe ulaşmak için sitemizi ve YouTube kanalımızı takip edebilirsiniz.

26
8
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
26
8
2
1
1