Keanu Reeves, Canlandırmak İstediği Süper Kahramanı Açıkladı: Wolverine

50
22
6
6
4
Son yılların en popüler oyuncularından Keanu Reeves, canlandırmayı hayal ettiği süper kahraman rolünü açıkladı. Reeves ayrıca Neo-John Wick kavgasından kimin galip çıkacağı sorusuna da kaçamak yanıtlar verdi.

Geçtiğimiz günlerde Andy Cohen'in SiriusXM programına konu olan dünyaca ünlü oyuncu Keanu Reeves, X-Men evreninin en popüler süper kahramanlarından Wolverine karakterini canlandırmayı hayal ettiğini açıkladı.

Hep Wolverine’i canlandırmak istemişimdir. diyen 55 yaşındaki ünlü aktör, Bill & Ted Face the Music’te başrolü paylaştığı Alex Winter’ın “Henüz çok geç değil. Keanu’un Wolverine’i canlandırması için henüz çok geç değil.” demesi üzerine Artık çok geç demekle yetindi.

Keanu Reeves wolverine

Sunucu Andy Cohen'in, “Keanu bu doğru mu? Gerçekten Wolverine’i canlandırmak istiyor musun? Frank Miller’ın Wolverine’i mi?” sorusuna üzerine Reeves, “Kesinlikle” diyerek isteğini onayladı.

Peki, Keanu Reeves’i Wolverine rolünde izleme ihtimalimiz var mı? Bu soruya kesin bir yanıt vermek mümkün olmasa da ihtimalin son derece düşük olduğunu söyleyebiliriz. Zira 17 yıl boyunca Wolverine’i canlandıran Hugh Jackman, rolü yalnızca 3 yıl önce bıraktı ve Jackman’dan 4 yaş büyük olan Reeves, yeni Wolverine olmak için biraz yaşlı olabilir.

Keanu Reeves yanıtladı: Matrix’teki Neo ile John Wick dövüşürse kim kazanır?

john wick neo

SiriusXM’den yalnızca bir gün sonra yine Alex Winter ile birlikte Stephen Colbert’ın A Late Show programına katılan Keanu Reeves, bu kez sinema tarihinin en ikonik serilerinden Matrix’te canlandırdığı Neo karakteri ile son yılların en ‘yenilmez’ Hollywood karakterlerinden John Wick’in karşı karşıya gelmesi halinde hangisinin kazanacağı sorusunu yanıtladı.

Aslına bakacak olursak ‘yanıtladı’, çok doğru bir kelime tercihi olmayabilir. Zira Reeves, o ya da bu gibi kesin bir cevap vermektense iki karakterin dövüşmeyeceğini söylüyor. Bir yanıt almaya kararlı olan sunucu Colbert’ın Ya Neo yanlışlıkla John Wick'in köpeğini öldürürse? sorusu üzerine Reeves, “Hayır, hayır, dövüşmezler! Fakat belki John Wick, Thomas Anderson'a gerçek dünyada yardım etmeyi deneyebilir. Belki de makinelere karşıdır. demekle yetindi. 

Kaynak : https://www.foxnews.com/entertainment/keanu-reeves-wanted-play-wolverine
50
22
6
6
4
Emoji İle Tepki Ver
50
22
6
6
4