La Casa De Papel'de İstanbul Karakterini Canlandıracağı İddia Edilen Oyuncunun Menajerinden Heyecanlandıran Açıklama

267
25
12
12
7
İstanbul karakteri ile Netflix'in popüler dizisi La Casa De Papel'e dahil olacağı iddia edilen Nesrin Cavadzade'nin menajeri, Türk izleyicileri heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu.

İlk olarak İspanya’nın Antena 3 kanalında yayına girerek yerel bir popülariteye ulaşan, Netflix’te yayınlanmasının ardından ise dünya çapında üne kavuşan La Casa De Papel dizisinin 3. sezonu ile ekranlara geri döneceği geçtiğimiz Mayıs ayında açıklanmıştı.

Bildiğiniz gibi La Casa De Papel’de ana karakterleri kendi isimleri yerine şehir isimleri kullanıyordu. 3. sezonunun çekileceğinin açıklanmasının ardından diziye ‘İstanbul’ karakterinin dahil olacağı söylentileri ise Türk izleyicileri fazlasıyla heyecanlandırmıştı.

İstanbul karakterini canlandıracağı iddia edilen isim ise Azerbaycan asıllı Türk oyuncu Nesrin Cavadzade’den başkası değil. Söylentiler hakkında Netflix kanadından henüz bir açıklama yapılmazken 35 yaşındaki oyuncunun menajeri Selin Kök, söylentileri doğruladı:

‘’Çıkan bazı haberler doğru. Görüşmeler sürüyor. İlk görüşmeden olumlu sonuç çıktı. Bir görüşme daha yapılacak. Nesrin Hanım 4-5 dil bilen bir oyuncu, bu onu daha da farklı kılıyor. Canlandırılacak karakterle ilgili şimdilik bir bilgi vermem doğru olmaz. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz sene İspanyol yapımı “El Desentierro” adlı sinema filminde kamera karşısına geçti ve performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Tercih edilmesinde önemli faktörlerden biri de bu olsa gerek…’’

La Casa De Papel, Türkiye’de de fazlasıyla beğenilen bir dizi. Bu nedenle bir Türk oyuncuyu dizide görmek çoğu kişinin hoşuna gidecektir. Ülkemizi uluslararası arenada kendini kanıtlamış bir dizide temsil edecek olan Nesrin Cavadzade’ye de şimdiden başarılar diliyoruz.

Kaynak : http://www.haberturk.com/nesrin-cavadzade-la-casa-de-papel-de-rol-alacak-mi-magazin-haberleri-2045977-magazin
267
25
12
12
7
Emoji İle Tepki Ver
267
25
12
12
7