Riot Games, Lüks Mücevher Markası Tiffany & Co. İş Birliği Yaptı: Göz Alıcı League of Legends Şampiyonluk Kupası Tanıtıldı

7
2
2
0
0
Riot Games, Lüks Mücevher Markası Tiffany & Co. İş Birliği Yaptı: Göz Alıcı League of Legends Şampiyonluk Kupası Tanıtıldı
Riot Games, Worlds 2022 kapıdayken yeni League of Legends’ın en büyük turnuvasının şampiyonunun kazanacağı yeni kupasının tasarımını tanıttı. En heyecan verici yanı ise kupanın ünlü lüks mücevher markası Tiffany & Co. ortaklığıyla tasarlanmış olması.

Riot Games’in etkinliklerine ne kadar önem veren bir oyun şirketi olduğu konusunda hepimiz hemfikirizdir. Kendileri Worlds turnuvaları için düzenledikleri açılış seromonileriyle, dans gösterileriyle ve dünyaca ünlü gruplarla yaptıkları şarkılarla çıtayı arşa çıkarmış bir şirket.

Daha önce yine Worlds kupası için Louis Vuitton ile iş birliği yapan Riot Games, bu sefer bir moda markası yerine lüks mücevher markası Tiffany & Co. ile işbirliği yaptı ve League of Legends’ın en büyük turnuvasının kazanacağı kupanın tasarımını tanıttı.

5 rol, 5 tepe, tüm şampiyonların ismi yazılı: İşte League of Legends’ın yeni şampiyonluk kupası

Riot Games’in Tiffany & Co. ile tasarladığı bu yeni kupanın alt kısmında ki dört düz yüzün dördünde de bugüne kadar Worlds turnuvasını kazanmış takımların isimleri, oyuncuları ve hangi yıl kazandıkları yazıyor. Tabii ki 2022 yılı, yeni şampiyon için boş bırakılmış.

Kupanın üst kısmında ise üstten bakıldığında yıldız şeklinde sıralanmış beş adet uç görüyoruz. Bu beş uç, League of Legends’taki üst koridor, ormancı, orta koridor, alt koridor ve destek rollerini temsil ediyor.

Yeni League of Legends şampiyonluk kupası, bir kısım LoL hayranının hoşuna gitmedi, sebebi ise alt ve üst tarafının birbirinden biraz kopuk bir tasarıma sahip olması. Siz ne düşünüyorsunuz? Eskisine nazaran daha sade bir tasarıma sahip olan bu yeni kupa hoşunuza gitti mi? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

Kaynak : https://www.theverge.com/2022/8/30/23328711/league-of-legends-summoners-cup-tiffany-and-co
7
2
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
7
2
2
0
0