Riot Games'in Yeni Mobil Oyunu Legends of Runeterra Yayınlandı

58
13
7
5
3
Riot Games'in Yeni Mobil Oyunu Legends of Runeterra Yayınlandı
Riot Games’in yeni kart oyunu Legends of Runeterra, PC’de açık betasının yayınlanmasının ardından Android ve iOS için geçtiğimiz haftalarda yayınlanmıştı. Şimdi de Türkiye'deki oyuncuların beğenisine sunuldu.

Riot Games, 2009 yılında çıkışını yapıp kısa sürede tüm dünyada oynanan League of Legends'in ardından, en büyük atılımını 2019 yılında yepyeni projelerini duyurarak yapmıştı. Bunlardan bir tanesi de Runeterra evreninde geçen Legends of Runeterra isimli kart oyunuydu.

2020’nin ilk aylarında PC için açık betaya sunulan oyun, bildiğiniz gibi ilerleyen zamanlarda mobil platformlara da resmi olarak çıkış yapacak. Şu anda iOS ve Android cihazlarda oynanabilen cihaz, Singapur gibi bazı bölgelerde test edilmekte. Yani oyunu App Store ve Google Play Store üzerinden indiremiyorsunuz. Ancak bu içerikteki adımları uygulayarak oyunu dilediğiniz yerden oynayabilirsiniz.

Riot Games’in yeni mobil oyunu Legends of Runeterra:

League of Legends evreni olan Runeterra’da geçen Legends of Runeterra; başarınızı becerinizin, yaratıcılığınzın ve kıvrak zekâlılığınızın belirlediği stratejik bir kart oyunu olarak piyasaya sunuldu. Oyunda şampiyonlarınızı seçerek, her biri kendine özgü oynanış tarzına ve taktik avantajlara sahip kartlarla kombinasyonlar yaparak ve büyülerinizi kullanarak rakiplerinizi yenmeye çalışıyorsunuz.

Oyunda herhangi bir şekilde Pay to Win (Para vererek kazanma) sistemi bulunmuyor. Oyuna etki eden ve satın alabildiğiniz tek şey, şampiyon açabildiğiniz joker kartları ancak onları da oyunu oynayarak kolayca kazanabiliyorsunuz. Eğer Legends of Runeterra’nın açık betasını PC’de hâlâ oynamadıysanız, buradan resmi LoR sayfasına giderek oyunu bilgisayarınıza kurabilirsiniz.

Legends of Runeterra Android ve iOS:

58
13
7
5
3
Emoji İle Tepki Ver
58
13
7
5
3