LG'nin 'T' Ekranlı Telefonu Wing'in Fiyatı Ortaya Çıktı

39
6
5
2
2
LG'nin 'T' Ekranlı Telefonu Wing'in Fiyatı Ortaya Çıktı
Güney Kore merkezli akıllı telefon üreticisi LG'nin T şeklinde bir tasarıma sahip olan ikincil ekranlı akıllı telefonu LG Wing'in fiyatı ortaya çıktı. Fiyat, tam olarak beklendiği gibi premium cihaz segmentine karşılık geliyor.

Güney Koreli teknoloji devi LG'nin katlanabilir akıllı telefon klasmanına deneysel bir tasarımla katıldığı LG Wing'in oyun videosunun ortaya çıktığını dün sizlere aktarmıştık. İkincil bir ekrana sahip olan bu cihazın şimdi de fiyatı ortaya çıktı.

Çoklu işlemler için de kullanılabilen ikincil bir ekrana sahip olan LG Wing'in fiyatı tıpkı beklendiği gibi premium cihaz kategorisinde yer alıyor. Telefonun ikincil destek ekranı, ana panelin altından açılacak ve yukarıda söylediğimiz gibi kullanıcısının çoklu işlemler yapabilmesine izin verecek.

LG Wing'in fiyatı ortaya çıktı

Telefonun ön plana çıkan özelliği olan ekranlarından ana ekranı 6,8 inç, ikincil ekranı ise 4 inç boyutunda olacak. Snapdragon 765G işlemciden gücünü alacak olan cihazda 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı bulunacak. Telefonun arka tarafında ise ana sensörü 64 MP olan üçlü kamera modülü yer alacak.

Telefonun teknik özellikleri; 6,8 inç ekrana, 128 GB dahili depolama alanına ve 6 GB RAM'e sahip olan 599 dolar gibi bir başlangıç fiyatlı LG Velvet ile benzerlikler gösterse de telefonun asıl ön plana çıkan özelliği tasarımı oluyor. Dolayısıyla benzer bir fiyatlandırma olması pek mümkün değil.

Teknoloji devi, telefonun şekil faktörünü de hesaba katarak cihaz için daha yukarıda bir fiyat etiketi belirleyecektir ki Phone Arena'da yer alan habere göre LG Wing'in fiyatı 1000 dolar civarında olacak. Tabii işlemci tarafında Snapdragon 865 ve 865+'ın çıktığını düşünecek olursak 765G işlemcili bir telefon için 1000 dolarlık fiyat etiketi fazla gelebilir.

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/LG-Wing-5G-price-leaked_id126859
39
6
5
2
2
Emoji İle Tepki Ver
39
6
5
2
2