Los Angeles’ta İnanılmaz Boyutlara Ulaşan Trafiğin Havadan Görüntüsü (Video)

52
31
7
6
5
ABD'nin Kaliforniya eyaletine bağlı Los Angeles şehrinde Şükran Günü nedeniyle trafik kilitlenme noktasına ulaştı. Tatili fırsat bilerek yollara düşen Amerikalılar, trafikte saatlerce beklemek zorunda kaldı.

Trafik, tüm dünyada geleneksel bir sorun haline geldi ve özel günlerde bu sorun, her zamankinden büyük olabiliyor. Bunun en büyük örneklerinden biri, her yıl olduğu gibi bu yıl da Los Angeles gerçekleşti. ABD'de Şükran Günü dolayısıyla tatili fırsat bilen Amerikalılar, aynı anda yollara dökülerek trafiği kilitledi. Los Angeles'ın Interstate 405 yolunda oluşan trafik, sorunun boyutunu açıkça gözler önüne seriyor.

Trafik sıkışıklığı büyük bir kaza sonucu oluşmadı. ABD'de Şükran Günü tatili öncesinde çok fazla insan yollara döküldü ve trafik tamamıyla yoğunluktan kilitlendi. Los Angeles'ın metro bölgesinde arabayla yolculuk, iş çıkış saatlerinde her zaman zorlu olsa da, kent trafiği bu tarz özel günlerde kendini aşıyor. Trafik sıkışıklığını gösteren görüntülerde, tıkanıklığın sadece 405 otoyoluyla sınırlı olmadığı da göze çarpıyor.

los angeles şükran günü trafiği

Yan sokaklar ve küçük otoyollar, beyaz ve kırmızı ışıklar tarafından işgal edilmiş ve adeta bir araç denizi gibi görünüyor. Interstate 405'in her iki yönde akan 6 şeritli bir yol olduğunu belirtelim. Böylesine geniş bir yolda nasıl bir yoğunluğun trafiği kilitleyebildiğini siz düşünün.

Facebook'ta yayınlanan bir video da, birkaç saat sonrasında hala ağır akan trafiği gösteriyor. Los Angeles'ta trafiğin bu yıl daha da artmasına, yağmurun etkisini göstermesinin ve kentin doğusundaki dağlarda erken başlayan kar yağışının neden olduğu bildirildi.

Los Angeles'ta Şükran Günü trafiği böyle görünüyor:

Kaynak : https://www.motor1.com/news/384834/thanksgiving-traffic-la-depressing/
52
31
7
6
5
Emoji İle Tepki Ver
52
31
7
6
5