Microsoft, İnternet Meme'lerine Taş Çıkartan Xbox Mini Buzdolabını Duyurdu

72
21
2
1
0
E3 2021 etkinlikleri sırasında oyunseverlere verdiği sözü tutan Microsoft, Xbox mini buzdolabını duyurdu. İri kıyım bir Xbox Series X gibi görünen mini buzdolabının satışa sunulup sunulmayacağı ise bilinmiyor.

1 Nisan'da Twitter Marketing resmi hesabı, başlatmış olduğu bir interaktif etkinlikte #BestOfTweets etiketi altında anketler açarak markaları yarıştırmıştı. Xbox Oyun Pazarlama bölümünün patronu Aaron Greenberg, söz konusu etkinlik devam ederken Xbox'ın şampiyon olması halinde Xbox Series X mini buzdolapları yapacaklarının sözünü vermişti ki Xbox, gerçekten de anket etkinliğini kazandı.

Microsoft, 1 Nisan'da vermiş olduğu sözü E3 2021'de tuttu. Oyun dünyasının yakından takip ettiği şaşaalı E3 etkinlikleri sırasında 'Bir Şey Daha' başlığı altında bir tanıtım videosu yayınlayan Microsoft, Xbox mini buzdolabını ilk kez göstermiş oldu. Peki Xbox mini buzdolabı neye benziyor? Orijinali bir mini buzdolabı gibi gözüken Xbox Series X'in ta kendisine.

Xbox mini buzdolabı tam olarak böyle görünüyor; bir Xbox Series X gibi

xbox mini buzdolabı

Microsoft, Xbox Series X'in tasarımını ilk kez gösterdiğinde sosyal medyada en çok buzdolabına benzetilmiş ve bu yönde 'meme'ler paylaşılmıştı. Hatta bu 'buzdolabı' esprileri o kadar çok yapılmıştı ki Microsoft da akıma katıldı ve Xbox Series X renginde bir buzdolabını paylaşarak ölçülerini Xbox Series X ile kıyasladı.

Microsoft'un Xbox Series X'i buzdolabına benzetenleri tiye aldığı paylaşımı

xbox tweet

Tahmin edebileceğiniz gibi Microsoft, söz konusu gösteri sırasında Xbox mini buzdolabının fiyatı ya da teknik özellikleri hakkında bir bilgi paylaşmadı. Ancak en azından tanıtım videosunda görebildiğimiz kadarıyla söz konusu mini buzdolabının içine 10 adet 33 cl'lik içecek kutusu sığabilecek gibi görünüyor. Bakalım Microsoft, tasarladığı mini buzdolabını gerçekten satışa sunacak mı yoksa sınırlı sayıda üretip oyun dünyasındaki içerik üreticilere göndermekle mi yetinecek...

Microsoft'un Xbox mini buzdolabı için paylaştığı tanıtım videosu

Kaynak : https://www.polygon.com/e3/22532183/xbox-mini-fridge-release-date-series-x
72
21
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
72
21
2
1
0