Microsoft, Xbox Series X'in Fiyatını ve Çıkış Tarihini Resmen Açıkladı

54
7
4
3
2
Microsoft, Xbox Series X'in internet sitesini güncelledi. Yapılan güncellemeyle birlikte tüm merak edilenleri gün yüzüne çıkaran şirket, Xbox Series X'in çıkış tarihini, fiyatını ve ön sipariş gününü duyurdu.

Dün yaptığı açıklamalarla yeni konsolu Xbox Series S'i duyurarak fiyatını açıklayan Microsoft, bugün de büyük bombayı patlattı. Şirket, uzun zamandır büyük bir heyecanla beklenen Xbox Series X'in fiyatını ve çıkış tarihini resmen açıkladı. Ayrıca Microsoft, yeni oyun konsolunun ne zaman sipariş edilebileceğini de duyurdu.

Xbox'ın resmi internet sitesinde bir güncelleme yapan Microsoft, bu site üzerinden Xbox Series X ile ilgili tüm merak edilenleri açıkladı. Şirket tarafından yapılan açıklamalara göre oyunseverler, artık Xbox Series X'e sahip olmak için ne kadar ödeyecekleri ve bu oyun konsolunu ne zaman sipariş edebileceklerini biliyorlar.

Xbox Series X, 22 Eylül'de ön siparişe açılıyor

Xbox Series X

Microsoft tarafından yapılan güncellemeye göre oyunseverler, Xbox Series X'i, 22 Eylül itibarıyla sipariş edebilecekler. Ancak oyuncular, Xbox Series X'e hemen sahip olamayacaklar. Microsoft tarafından yapılan açıklamalara göre Xbox Series X'in teslimatları, kasım ayı içerisinde başlayacak. Yani oyuncuların önünde, birkaç aylık heyecanlı bir bekleyiş süreci olacak.

Xbox Series X'in resmi çıkış tarihi: 10 Kasım 2020

Aslına bakacak olursak Microsoft Central, heyecanla beklenen Xbox Series X için bir makale hazırlayarak, bu oyun konsolunun 10 Kasım'da çıkacağını duyurmuştu. Microsoft tarafından yapılan açıklamalar da bu iddiaları doğruluyor. Microsoft, Xbox Series X'in resmi çıkış tarihinin 10 Kasım olacağını söylüyor. 

Xbox Series X

Xbox Series X'in fiyatı 499 dolar olarak belirlendi

Microsoft, güncellediği internet sitesinde Xbox Series X'in merak edilen fiyatını da açıkladı. Microsoft'un açıkladığı fiyat, bir süredir dillendirilen şekilde oldu. Buna göre kullanıcılar, bu konsola sahip olmak için 499 dolar (yaklaşık 3,750 TL + vergiler) ödeme yapacaklar. Oyunseverler, bu bedeli doğrudan ödemeyi tercih edebilecekleri gibi, Xbox All Access aracılığıyla 24 aylık taksitle de bu oyun konsoluna sahip olabilecekler.

Xbox All Access, oyunculara önemli avantajlar sağlayan ücretli bir program. Microsoft tarafından yapılan açıklamalara göre oyuncular, Xbox Series X, Xbox Game Pass Ultimate ve Xbox Live'ı bir araya getirerek sunduğu bu program sayesinde oyunculara 24 ay taksit imkanı sunacak. Şirket, bu hizmetin şu an için sadece belirli bölgelerde kullanılabildiğini ancak 2021 yılında daha çok ülkede, Xbox All Access hizmetinin kullanılabileceğini söylüyor.

Kaynak : https://www.theverge.com/2020/9/9/21428714/xbox-series-x-price-release-date-preorder-all-access
54
7
4
3
2
Emoji İle Tepki Ver
54
7
4
3
2