The Witcher 3 Yenilenen Versiyonuyla PlayStation 5 ve Xbox Series X İçin Duyuruldu

108
4
3
3
1
CD Projekt RED, popüler oyunu The Witcher 3'ün yeni nesil konsollara özel bir sürümünü geliştirdiğini duyurdu. Yapılan açıklamalara göre şirket, oyunu baştan dizayn ederek hem PlayStation 5 ve Xbox Series X sahiplerine hem de PC oyuncularına yayınlayacak.

Video oyun sektörünün önemli isimlerinden CD Projekt RED, popüler oyunu "The Witcher 3" için yeni planlarını açıkladı. Şirketin Twitter üzerinden yaptığı açıklamalara göre The Witcher 3 hayranları, önümüzdeki dönemlerde popüler oyunun yeni bir versiyonuyla tanışacaklar.

CD Projekt RED'in Twitter'daki açıklamalarına göre The Witcher 3'ün yeni sürümü PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X için yayınlanacak. Yeni sürüm, Nvidia'nın "Ray Tracing" olarak da bilinen Işın İzleme teknolojisini de destekleyecek.

Yenilenen The Witcher 3, yeni nesil konsolların tüm özelliklerinden faydalanacak

The Witcher 3

CD Projekt RED tarafından yapılan açıklamalara göre yenilenen The Witcher 3, yeni nesil konsolların sunacağı tün yeniliklerden faydalanacak. Bu sayede oyunculara daha etkileyici bir deneyim sunulacak. Ayrıca yenilenen The Witcher 3, çeşitli görsel ve teknik iyileştirmeler de içerecek. Şirket, oyunun temel sürümünden sonra yayınlanan tüm ek içeriklerin de yeni nesil The Witcher 3'e dahil edileceğini söylüyor.

Geliştirici tarafından yapılan açıklamalarda, yeniden dizayn edilecek oyunun PlayStation 5 ya da Xbox Series X için ayrı olarak satın alınabileceği ifade ediliyor. Yani bu oyunla daha önce tanışmamış oyunseverler de yenilenen The Witcher 3 ile seriye giriş yapabilecekler.

Yenilenen The Witcher 3, oyuna PS4, Xbox One ve PC'de sahip olanlara ücretsiz olacak

The Witcher 3

Geliştirici ekip, oyunun halihazırda satışta olan orijinal versiyonuna sahip olan oyunseverlerin, The Witcher 3'ün yenilenen versiyonuna sahip olmak için hiçbir ödeme yapmayacaklarını söylüyor. Bir başka deyişle The Witcher 3'e zaten sahip olan PS4, Xbox One ve PC sahiplerine The Witcher 3 yükseltmesi ücretsiz olacak. CD Projekt RED, yeni nesil The Witcher 3'ün çıkış tarihini ve fiyatını ise henüz açıklamadı.

Kaynak : https://www.dsogaming.com/news/cd-projekt-red-announces-the-witcher-3-next-gen-will-be-free-on-pc-will-support-ray-tracing/
108
4
3
3
1
Emoji İle Tepki Ver
108
4
3
3
1