Bir Oyuncu, 5 Yıldır Hayatta Kalmayı Başardığı Minecraft'ın Hardcore Modunda Öldü

332
84
19
15
11
Minecraft'ın hardcore modunu 5 yıldır oynayarak dünya rekorunu elinde bulunduran Philza, mağarada uğradı zombi saldırında öldü.

Blokları yerleştirerek kendi dünyanızı oluşturabildiğiniz bir oyun olan Minecraft, milyonlarca kişi tarafından oynanıyor. Sosyal medya üzerinde pek çok içeriğin de paylaşıldığı popüler oyun Minecraft'ın 'Hardcore' isimli bir modu bulunuyor. Bu modda oyuncular karşılarına çıkan engelleri aşarak hayatta kalmak zorundalar. Oynadığı Hardcore modunda 5 yıldır hayatta kalarak dünya rekorunu elinde tutan Twitch yayıncısı Philza, zombilerin saldırısından sağ çıkamadı. 

Philza'nın ölüm anı canlı yayında gerçekleşti. Mağara içerisinde bulunan Philza, kendisine saldıran zombileri püskürtmeye çalışıyordu. Paniğe kapılan Philza, bu saldırılardan sağ çıkamadı. Zombilere dokunan Philza, yanmaya başladı. Daha sonra örümceğe çarparak canı daha da azaldı. Yanmaya devam eden Philza bu şekilde kaçmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Yaşadığı olayın şokunu bir süre atlatamayan Philza, bu anların klibini de paylaştı. Philza'nın klibi 1 milyona yakın kişi tarafından izlendi. Philza'nın 5 yıllık Minecraft hayatının sona erdiği o anlar ise şöyle:

Takipçileri Philza'nın zombilerin gelmemesi için su kovası koyabileceğini, canını yükseltmek içinde elma yiyebileceğini söylediler ancak yayın esnasında yaşanan panik bunlara engel olmuştu.

Kaynak : https://www.pcgamesn.com/minecraft/philza-death
332
84
19
15
11
Emoji İle Tepki Ver
332
84
19
15
11