Hemen Her Yerde Kullanabileceğiniz 7 Mini Buzdolabı

13
6
5
0
0
Odanızın bir köşesinde ya da açık alanda arabaya bağlayarak kullanabileceğiniz bir mini buzdolabı pek çok kişinin hayalidir. Mutfağı ayağınıza kadar getiren ve zahmetsizce bir soğuk içecek almanızı sağlayan 7 mini buzdolabı listesi hazırladık ve kısaca ürünlerin öne çıkan özelliklerinden bahsettik.

Pandemi sonrası hepimiz evimizin kıymetini çok daha iyi anladık ve onu daha iyi bir yaşam alanına çevirmek için her noktasında bazı değişiklikler yaptık. Mesela, neden bir soğuk içecek almak için illa mutfağa gitmemiz gerekiyor? En çok vakit geçirdiğimiz odanın bir köşesinde mini buzdolabı olsa fena olmaz mı? Bazen çıkmadan saatlerce çalıştığımız, ofise çevirdiğimiz odada bir mini buzdolabı olması demek, mutfağın ayağımıza gelmesi demek.

Mini buzdolabı modellerinin pek çoğu yalnızca evde değil, açık alanda arabanıza bağlanarak da kullanılabiliyor. Yine pandemi koşulları nedeniyle açık havanın da kıymetini anladığımız ve nerede bir karış yeşillik görsek nefeslenmek için oturduğumuz bugünlerde içeceklerimizin sıcak havadan etkilenmemesi için bir mini buzdolabı çok iyi olurdu diyorsanız listemizi inceleyin ve bütçenize uygun ürüne bir an önce kavuşun.

Her bütçeye uygun 7 mini buzdolabı: 

  • Klarstein PopLife
  • Kleo Minibar
  • YXZQ Mini Tek Kapılı Buzdolabı
  • Vestel Beyaz Mini Buzdolabı
  • MNNE 8 Litre Mini Buzdolabı
  • ZPPZ Mini Buzdolabı
  • LEORX Taşınabilir Mini USB Buzdolabı

Evinizi havalı bir mekana çevirin: Klarstein PopLife

Klarstein PopLife

Klarstein PopLife mini buzdolabı sayesinde evinizin bir köşesini havalı bir mekana dönüştürebilirsiniz. 70 litrelik iç hacmi sayesinde aylık içecek stoğunuzu bile buraya yerleştirebilirsiniz. 38 dB sesi ile dikkat çekmeden çalışır. A+ bir ürün olduğu için yıllık 106 kWh enerji tüketir. Camlı kapağı, içeride neler olduğunu her an görmenizi ve kapağı açmadığınız için enerjinin boşa gitmemesini sağlıyor. Soğutma derecesini 0 ile 10 derece arasında değiştirebilirsiniz. Ürünün n11 sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Dışarıda hava kaç derece olursa olsun içi hep soğuk: Kleo Minibar

Kleo Minibar

Siyah renk tasarımı ile dikkat çeken Kleo Minibar, iki iç rafı ve iki kapak rafı sayesinde ufak bir alanı bile en etkili şekilde kullanmanızı sağlıyor. 45 litrelik iç hacmi sayesinde farklı kullanım amaçlarına da uygun bir ürün. A ++ bir ürün olduğu için günlük 0,23 kWh enerji harcıyor. Dışarıda hava 43 derece olsa bile içine yerleştirdiğiniz ürünü kısa sürede, sizin tercihinize göre, 2 ile 8 dereceye kadar soğutabiliyor. Ürünün n11 sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 

Yeter de artar iç hacim: YXZQ Mini Tek Kapılı Buzdolabı

YXZQ Mini Tek Kapılı Buzdolabı

Mavi ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneği sunan YXZQ Mini Tek Kapılı Buzdolabı, hem evde hem de arabaya bağlı olarak farklı mekanlarda kullanılabiliyor. 17 litrelik iç hacmi, tam olarak ihtiyacınız olan kadarını yanınızda taşımanıza imkan sağlıyor. Su geçirmez ve darbe dayanıklı yapısı ile her yere yanınızda gelebilir. Daha hızlı bir soğutma istiyorsanız içine birkaç kalıp buz koymanız işinizi kolaylaştıracaktır. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Geniş dondurucu alanı: Vestel Beyaz Mini Buzdolabı

Vestel Beyaz Mini Buzdolabı

Adının mini olduğuna bakmayın içinde neler neler saklı diyebileceğimiz diğer bir ürün de Vestel Beyaz Mini Buzdolabı. 77 litre soğutma ve 12 litre dondurucu hacmine sahip olan ürün, 41 dB ses seviyesi ile çalışıyor. Ürünün yıllık harcadığı enerji miktarı ise yalnızca 136 kWh. Değiştirilebilir kapı yönü ile her yerde kullanabileceğiniz mini buzdolabının ayrıca otomatik sıcaklık kontrol özelliği bulunuyor. Ürünün n11 sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Hızlı soğutma, yüksek verimlilik: MNNE 8 Litre Mini Buzdolabı

MNNE 8 Litre Mini Buzdolabı

  • Fiyatı: 842 TL

Gelelim kelimenin tam anlamıyla mini olan bir buzdolabına. Beyaz, mavi ve pembe olmak üzere üç farklı renk seçeneği sunan MNNE 8 Litre Mini Buzdolabı, 8 litre iç hacme sahip. Yani oldukça küçük olan bu ürünü odanın bir yerine kitap gibi koyabilirsiniz. Bir araca bağlayarak dilediğiniz yerde çalıştırabileceğiniz bu mini buzdolabı, hızlı soğutma sistemi sayesinde kullanıcılarına yüksek verimlilik sağlıyor. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Gerçek bir fiyat - performans ürünü: ZPPZ Mini Buzdolabı

ZPPZ Mini Buzdolabı

Beyaz, mavi ve pembe olmak üzere üç farklı renk seçeneği ile birlikte gelen ZPPZ Mini Buzdolabı, kelimenin tam anlamıyla her yerde kullanılabilecek bir ürün çünkü yalnızca 4 litrelik iç hacme sahip. Araca bağlayarak da kullanabileceğiniz ürün tam bir soğutma sunmasa bile daha çok var olan ısıyı sonuna kadar koruyor diyebiliriz. Bu açıdan tam bir fiyat - performans ürünü olduğunu söylemek mümkün. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Küçük olsun bizim olsun: LEORX Taşınabilir Mini USB Buzdolabı

LEORX Taşınabilir Mini USB Buzdolabı

Ortalama bir buzdolabı soğukluğunu sağlayan bir ürün olsa, bunu yanınızda taşıyabilseniz ve hatta bir powerbank ile çalıştırabilseniz nasıl olurdu? Cevap LEORX Taşınabilir Mini USB Buzdolabı. İçine yalnızca standart bir gazlı içecek kutusunu alabilen bu ürün, daha çok içeceğini yavaş içen kullanıcılara hitap ediyor. Kolanızı açtıktan sonra oyuna dalıp kenarda ısınmasına neden oluyorsanız, bunu yerine o içeceği bu mini buzdolabına koyun ve soğukluğunu kaybetmeden yudum yudum için. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Mutfağı odasına kadar getirmek isteyenler ya da açık havada bile aracına bağlayarak soğuk ürünlerini yanında taşımak isteyenler için her bütçeye uygun mini buzdolabı listesi hazırladık. Listedeki ürünlerin fiyatları, farklı alışveriş sitelerinde uygulanan farklı kampanyalara göre değişiklik gösterebilir. 

13
6
5
0
0
Emoji İle Tepki Ver
13
6
5
0
0