1
0
0
0
0

Sunduğu donanım ve kaliteyle adından sıkça söz ettiren MSI, profesyonel iş hayatına yönelik bilgisayarları arasına da yenilerini katmaya devam ediyor. Şirketin piyasaya sürdüğü son bilgisayar modeliyse MSI Summit E13 Flip Evo. Bu yeni dizüstü bilgisayar, şık tasarımıyla gözleri üzerine çekmeyi başarırken aynı anda sunduğu performansla da bir hayli mutlu ediyor.

MSI Summit E13 Flip Evo, metal yapısı nedeniyle ilk başta ağır bir izlenim uyandırıyor olsa da şirket, iş dünyasına hitaben bilgisayarın ağırlığını düşük seviyede tutmayı başarmış. Bilgisayar, yalnızca 1,35 kilogram ağırlığa sahip. Metal malzemeyle şekillenmiş keskin hatlarıysa dizüstüne kimliğini veriyor.

Hem hafif, hem performanslı:

msi summit e13 flip evo

MSI Summit E13 Flip Evo, 13,4 inçlik 16:10 en-boy oranında dokunmatik bir ekrana ev sahipliği yapıyor. 1920 x 1200 piksellik FHD+ çözünürlüklü ekran, 120 Hz tazeleme hızıyla da fazlasıyla akıcı bir deneyim sunuyor. Ekranın parlaklığı, güneş ışığı altında ekranı rahat bir şekilde görebilmenizi sağlayacak 500 nit maksimum parlaklığa kadar çıkabiliyor.

Bilgisayarın işlemci tarafındaysa bizi 4,8 GHz’lik Intel Core i7-1185G7 karşılıyor. Bilgisayarda harici bir ekran kartı bulunmuyor. Bunun yerine Intel’in işlemcilere gömülü ekran kartı Iris Xe bulunuyor. Tabii işlem hızının ve sorunsuzluğun amaçlandığı iç dünyasında kullanıcılara bunu sağlamak için bilgisayar, 1 TB’lık m2 SSD’ye yer veriyor. Tabii depolama alanı istendiği şekilde artırılabiliyor. Bunlara ek olarak 4266 MHz’lik 2 adet 16 GB’lık RAM, bilgisayarın akıcılığını bir üst seviyeye taşıyor.

msi summit e13 flip evo

MSI Summit E13 Flip Evo’nun en büyük özelliğiyse hem tablet hem de dizüstü bilgisayar olarak kullanılabilmesi. Bilgisayarı isterseniz normal bir dizüstü bilgisayar gibi, isterseniz de ekranı tamamen geriye çevirerek bir tablet gibi kullanabiliyorsunuz. Bizim videomuzda test ettiğimiz konfigürasyona sahip olan MSI Summit E13 Flip Evo, 22 bin TL’lik fiyat etiketini taşıyor. Bilgisayar hakkında detaylı bilgi almak ve yorumlarımızı duymak için yukarıda yer alan videomuzu izleyebilirsiniz.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0