Gizlilik ve Strateji Odaklı Oyun 'Murderous Pursuits', iOS ve Android İçin de Yayınlandı

13
1
0
0
0
Geçtiğimiz yıllarda PC için piyasaya sürülen, oldukça da ilginç bir yapısı olan Murderous Pursuits isimli oyun, artık iOS ve Android platformlarından da deneyimlenebiliyor. En fazla 8 kişiyle oynanabilen oyunun lansmanı için de ödülü bol olan bir etkinlik başlatıldı.

Oyunseverler, 2018 yılında Blazing Griffin isimli bir şirket tarafından geliştirilip yayınlanan, Murderous Pursuits isimli bir oyunla tanışmışlardı. Oldukça ilginç bir yapıya sahip olan Murderous Pursuits, artık iOS ve Android platformları tarafından da yayınlandı. Oyunseverler, an itibarıyla bu oyunun mobil sürümüne uygulama mağazaları üzerinden erişebiliyorlar.

Temelinde bir RPG olarak karşımıza çıkan oyundaki esas amacımız, 1 ila 8 kişi aralığında başlatılan etaplarda birinci olmaya çalışmak. Kendimizi kamufle edip üzerimize düşen görevleri yerine getirirken, diğer oyuncuları da alt etmek için çaba sarfedeceğiz. Elbette bunları yapmaya çalışırken başka bir oyuncunun da bizi avlamasının önüne geçmemiz gerekiyor.

Murderous Pursuits

Murderous Pursuits, aslında tamamen gizlilik ve strateji odaklı bir oyun. Oyuna dahil olduktan sonra bir yandan gizliliğimizi artıracak eşyaları toplamaya çalışırken diğer yandan da rakiplerimizi alt etmemize yardımcı olacak güçlü silahların peşine düşeceğiz. İşte böyle ilginç ögelere sahip olan Murderous Pursuits, artık iOS ve Android üzerinden de deneyimlenebiliyor.

Bu arada geliştirici ekip, oyunun lansmanı için de özel bir etkinlik oluşturdu. "Mr. X's Partner Program" olarak isimlendirilen bu etkinlik, dileyen herkesin katılabildiği şekilde oluşturulmuş. Etkinliğe katılabilmek içinse oyunu oynarken en az 20 dakika süren bir canlı yayın yapmanız ya da 2'den fazla oynanış videosu çekerek, oyunun resmi internet sitesine yüklemeniz gerekiyor. 24 Eylül'e kadar devam edecek etkinlik kapsamında gönderilen video ve canlı yayınlar puanlandıktan sonra en yüksek puan almayı başaran oyunculara, fazlasıyla avantaj sunacak oyun içi hediyeler sunulacak.

 Murderous Pursuits

Murderous Pursuits'i aşağıdaki bağlantılarla akıllı telefon ya da tabletinize indirebilirsiniz

Kaynak : https://www.pocketgamer.com/articles/084035/murderous-pursuits-the-multiplayer-stealth-game-is-available-now-for-ios-and-android/
13
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
13
1
0
0
0