Ninja Kaplumbağalar, Her Şeyi Baştan Başlatacak Yeni Bir Filmle Geliyor!

30
6
2
1
0
Ninja Kaplumbağalar, Her Şeyi Baştan Başlatacak Yeni Bir Filmle Geliyor!
Teenage Mutant Ninja Turtles'ın yani bizdeki adıyla Ninja Kaplumbağalar'ın yeni filmi geliyor. Film seriyi en baştan ele alacak ve bir 'reboot' yapım olacak.

Çok bilindik serilerin bir süre sonra hikayelerinin birbirine girmesi, seyircinin gözünde yorgun bir imaj çizmesi durumu söz konusu. Yapımcılar bu aşamada serinin tüm filmlerini bir çırpıda gözden çıkarıp, hikayenin köklerinden yeniden ele alındığı filmler çekiyorlar.

Son dönemlerde gelen 2 CGI soslu filmiyle çok kötü işler çıkaran Ninja Kamlumbağalar da seriyi köklerine döndürmeye hazırlanıyor. Filmin senaristi ve oyuncu kadrosu şu an için belirsiz olsa da Paramount'un, serinin senaristliği için komedi filmleri yazarlığı ile bilinen Andrew Dodge ile anlaştığı konuşuluyor.

Michael Bay'in yapımcılığında vizyona girecek olan film ile ilgili maalesef başka bir şey bilmiyoruz. Tek bildiğimiz şey ise çocukluğumuzda sevimlilikleri ve şirinlikleri ile bildiğimiz kamlumbağaların git gide daha çirkin ve itici resmedildiği yönünde. Umuyoruz en azından buna dikkat edeceklerdir.

Kaynak : http://www.ign.com/articles/2018/06/20/new-teenage-mutant-ninja-turtles-movie-is-in-development
30
6
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
30
6
2
1
0