OnePlus 7 Pro’daki Kamera Sorunlarını Çözen Güncelleştirme Sonunda Geldi

9
4
1
0
0
Kullanıcılarının şikayetlerini dinleyip konu hakkında kısa süre içerisinde çözüm üreten OnePlus, yeni güncelleştirmeyi çıkardı. Güncelleştirme OnePlus 7 Pro'nun kamera sorunlarını çözmek ile kalmıyor aynı zamanda yeni iyileştirmeler sağlıyor.

Birkaç gün önce OnePlus çalışanı şirketin topluluk forumunda, OnePlus 7 Pro’nun arka kamera sistemi için bir güncelleştirme üzerinde çalıştıklarını açıklamıştı. Bazı kullanıcılar telefonun arka kamerası ile çekilen fotoğrafların kalitesinin kötü olduğundan şikayetçiydi. Yeni çıkan güncelleştirme, bu sorunları çözecek gibi gözüküyor.

Güncelleştirme, üç kamera aracılığıyla çekilen fotoğrafların kalitesini artırıyor. Aynı zamanda HDR ayarları, gece modu ve odaklama konusunda bazı iyileştirmeler sağlıyor.

OnePlus yetkililerinin söylediklerine göre, güncelleştirme şu anda OnePlus 7 Pro’nun bazı sürümlerine dağıtılmaya başladı. OxygenOS 9.5.4 ve 9.5.5, sırasıyla uluslararası ve AB modellerine dağıtılıyor. Şirket, iki sürüm arasında herhangi bir fark olmadığını belirtiyor. Google, AB bölgesinin kendi versiyonunu almasını istediği için güncelleştirme bu şekilde dağıtılıyor.

Tam boyutu 182 MB olan güncelleştirme, çift dokunma ile uyandırma ve ortam görüntüleme konusunda bazı optimizasyonlar sağlarken telefonun genel kullanımı konusunda birçok yenilik ve düzeltme içeriyor.

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/Update-for-the-OnePlus-7-Pro-camera-system-starts-rolling-out_id116316
9
4
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
9
4
1
0
0