OnePlus 7 Pro'nun Duyurulmadan Tanıtım Videosu ve Fiyatı Ortaya Çıktı

17
4
2
1
0
OnePlus 7 Pro'nun Duyurulmadan Tanıtım Videosu ve Fiyatı Ortaya Çıktı
OnePlus 7 ve OnePlus 7 Pro'nun tanıtılmasına saatler kala cihazın tanıtım videoları, fiyatlarıyla birlikte ortaya çıktı.

Çinli akıllı telefon üretici OnePlus, fiyatına göre muhteşem özellikler sunan akıllı telefonlarıyla son birkaç yılda kendine hatırı sayılır bir hayran kitlesi oluşturmayı başarmış durumda. Şirket, yeni amiral gemisi OnePlus 7 ve premium modeli OnePlus 7 Pro’nun duyurusunu bugün düzenleyeceği lansman etkinliğinde gerçekleştirecek.

Şu ana kadar ortaya çıkan sızıntılar sayesinde OnePlus 7 ve OnePlus 7 Pro hakkındaki neredeyse tüm bilgileri öğrendik. Buna göre cihaz, tamamen çerçevesiz ekranlı bir tasarıma, açılır kapanır ön kameraya ve üçlü arka kameraya sahip olacak. Tasarım hakkındaki daha fazla detay için OnePlus’ın lansmanda göstermesi beklenen aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Reddit’te sızdırılan yukarıdaki video, OnePlus 7 Pro’nun tasarımına net bir bakış sağlıyor fakat hepsi bu kadar değil. T-Mobile’ın OnePlus 7 için kullanacağı tanıtım videosu da sızdırılmış durumda. Aşağıdaki bağlantıdan OnePlus 7 Pro’nun öne çıkan özelliklerinin de gösterildiği T-Mobile tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Dahası var. Ishan Agarwal, OnePlus’ın yeni amiral gemileri için belirlediği fiyat etiketlerini de ortaya çıkardı. Bazı bölgelerde satışa sunulacak 5G destekli modelin fiyatı görünmüyor ancak standart ve premium modelin fiyatlarını görmek mümkün. Bu fiyatlara göre OnePlus, baz modelde fiyat artırımı yapmasa da premium modelde Apple ve Samsung’a yaklaşmış oluyor.

Kaynak : https://bgr.com/2019/05/14/oneplus-7-pro-launch-video-presentation-leaks-ahead-of-press-event/
17
4
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
17
4
2
1
0