Orman Genel Müdürlüğü, Muğla'da Yangın Söndürme Helikopteri Düştüğü İddialarını Yalanladı

25
8
8
0
0
Ülkemizi dört bir yanından saran yangınlar için çalışmalar hızla sürdürülürken Muğla'dan gelen haber büyük üzüntüye sebep oldu. Orman Genel Müdürlüğü, Muğla'da yangın söndürme helikopterinin düşmesi haberlerinin asılsız olduğunu söyledi.

Ülkemizdeki yangınlar gittikçe kontrol altına alınıyor olsalar da maalesef şiddetli şekilde devam ediyorlar. Yangın söndürme uçaklarının varlığı, yetkililerin açıklamaları ve diğer ülkelerden istenen/istenmeyen yardımlar bir süredir gündemimizdeydi.

Şimdiyse Muğla’dan bir haberle karşınızdayız. Akşam saatlerinde ortaya çıkan iddialara göre Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde bir yangın söndürme helikopteri düşmüştü. Fakat Orman Genel Müdürlüğü bu iddiaların asılsız olduğunu söyleyerek söylenenleri yalanladı.

Yangın söndürme helikopterinin düştüğü haberleri asılsızdır:

Orman Genel Müdürlüğü

Orman Genel Müdürlüğü’nün açıklaması, birçok kişi konu hakkında paylaşım yapıp söylentileri yaymaya başlayınca geldi. Twitter üzerinden yaptığı açıklamada OGM, her habere itibar edilmemesi gerektiğinin altını çiziyor.

Neyse ki Orman Genel Müdürlüğü, son dakika gelişmesi olarak herkesin aslını merak ettiği bu olayın yalan olduğunu söyledi ve ardından, resmi ve yetkili makamlardan gelmedikçe yapılan açıklamaların dikkate alınmamasının gerektiğini belirtti.

OGM'nin asılsız olduğunu açıkladığı Köyceğiz'de helikopter düştüğüne yönelik yapılan paylaşımlar:

helikopter

köyceğiz helikopter
helikopter düştü

Kaynak : https://twitter.com/OGMgovtr/status/1422586538911744001
25
8
8
0
0
Emoji İle Tepki Ver
25
8
8
0
0