PlayStation 5'in Sahip Olacağı Bomba Bir Özellik Açıklandı

71
29
15
10
8
Oyun sektörünün en güvenilir isimlerinden Jason Schreier, PlayStation 5'le ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Schreier, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada PlayStation 5'i sattıracak en önemli özelliği açıkladı.

Japonya merkezli teknoloji devi Sony, bir süredir yeni oyun konsolu PlayStation 5'le ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Şirket, şu ana dek belirli açıklamalar yapmış olsa da PlayStation 5'le ilgili bilinmeyen hala çok sayıda detay var. Ancak şimdi ortaya çıkan bilgiler, PlayStation 5'le ilgili çok önemli bir detayı gözler önüne seriyor gibi görünüyor.

Öncelikle belirtmemiz gereken şey şu ki; sizlerle az sonra paylaşacağımız bilgiler, Sony tarafından açıklanmadı. Ancak "Kotaku" isimli bir internet sitesinin deneyimli yazarlarından bir tanesi olan Jason Schreier, oyun sektörünün en çok güvendiği isimlerden bir tanesi ve onun açıklamaları genelde sektör için belirleyici oluyor.

PlayStation 5

Schreier'in açıklamaları, Twitter üzerinden geldi. Aslına bakacak olursak konu, PlayStation 5 değil, Google'ın yeni oyun akış hizmeti Google Stadia ile ilgiliydi. Farklı bir basın mensubunun Google Stadia ile ilgili açıklamalarını retweetleyen Schreier, PlayStation 5'in önemli bir özelliğine değindi. Schreier'e göre PlayStation 5'in sahip olacağı bu özellik, ürünü sattıracak en önemli noktalardan bir tanesi olacak.

Paul Tassi isimli bir yazar, Twitter üzerinden yaptığı bir açıklamada Google Stadia'nın en iyi iki özelliğinden bahsetti. Kendisine göre Google Stadia'nın en iyi iki özelliğinden bir tanesi; kopyalama ve indirme gibi zaman kaybı gerektiren işlemlerin olmaması, diğeri ise Google Stadia'nın yükleme sürelerinin çok hızlı olduğuydu. Schreier'in bu yazara yanıtı ise şöyle oldu;

PlayStation 5

"Tesadüf değil, hemen oynama, sadece ihtiyaç duyulan dosyaları indirme ve yükleme sürelerinin olmaması. Bunlar PlayStation 5'i sattıracak en önemli noktalar."

Schreier'in bu açıklaması, yaklaşmakta olan PlayStation 5'in oyun sektörüne büyük bir yenilik kazandırmak üzere olduğunu gözler önüne seriyor. Ancak elbette şu an için PlayStation 5'in bu bağlamda neler sunacağını bilmiyoruz.

Sony'nin önümüzdeki dönemlerde yapacağı açıklamalar, hiç şüphesiz PlayStation 5'in sunacağı yenilikleri gün yüzüne çıkartacak. Buna rağmen, Schreier'in açıklamaları, oyunseverleri şimdiden heyecanlandıracak gibi görünüyor.

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/11/19/ps5-playstation-5-sony-feature-donwload-times-ssd/
71
29
15
10
8
Emoji İle Tepki Ver
71
29
15
10
8